Archive - Ian 2021

Data
 • Toate
 • Ian
 • Feb
 • Mar
 • Apr
 • Mai
 • Iun
 • Iul
 • Aug
 • Sep
 • Oct
 • Noi
 • Dec

January 26th

Culmea administrației locale la Mărișelu! Pentru un vot de la UDMR se promovează un proiect ilegal! Cerem Prefecturii BN să intervină și să îndrepte ilegalitatea! Dacă mai avem prefect!?

Florica Dura

 

Despre PSD secția maghiară sau despre obsesia pentru control a pesediștilor virusați de foloase necuvenite

January 24th

Schior urmărit de un urs pe pârtia Clăbucet

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Omul a scăpat de urs după ce i-a aruncat rucsacul...deșteaptă idee!

January 23rd

Chemarea opozantului rus Aleksei Navalnîi a scos în stradă zeci de mii de ruși, din toată țara. Poliția a arestat deja câteva sute de manifestanți!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com ziare.com, russia today

 Sute de persoane au fost arestate sambata, 23 ianuarie, in Rusia la manifestatii organizate in intreaga tara la apelul sustinatorilor opozantului Aleksei Navalnii, pentru a cere eliberarea lui, in pofida numeroaselor presiuni din partea autoritatilor, informeaza AFP.

January 21st

Update: 67 de milioane de accesări pentru documentarul în care Aleksei Navalnîi face public castelul de 18 000 de metri pătrați a lui Putin, de la Marea Neagră! Kremlinul ripostează!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare HotNews.ro și you tube

 Autoritățile ruse încearcă să controleze apelurile de proteste împotriva puterii de la Kremlin, alimentate de recordul de audiență al unei anchete a opozantului rus Alexei Navalnîi despre un somptuos palat de care Vladimir Putin ar beneficia pe malul Mării Negre, transmite AFP.

Publicată marți, această lungă investigație însoțită de un video de aproape două ore fusese văzută joi de peste 67 de milioane de ori pe YouTube.

 

 

January 20th

SUA a inaugurat președinția lui Joe Biden!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com și g4media.ro

 Joe Biden a depus astăzi jurământul de președinte al SUA, alături de vicepreședinta Kamala Harris. În discursul de inaugurare, Biden a promis refacerea alianțelor externe ale SUA. În cursul zilei, președintele Donald Trump a părăsit Washingtonul și Casa Albă, plecând spre reședința din Florida. El a susținut un ultim discurs la Baza Andrews, unde a promis că se va întoarce ”într-o formă sau alta” și nu l-a menționat nici măcar o dată pe Joe Biden. Urmărește LIVE ceremoniile de azi din Washington:


Joe Biden, primul discurs ca președinte al SUA:

20 ianuarie 2021, ziua în care ne uităm la tv, cum americanii își înstalează cel de-al 46-lea președinte?!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Vă recomandăm, în acest sens, o analiză politică marca Ora de veghe, cu jurnaliștii de investigații Nicoleta Savin și Adrian Sturdza!

January 18th

Un judecător din Moscova a dispus arestarea lui Navalnîi pentru 30 de zile

redactia@ziarul-bn.ro
preluare g4media și you tube

 Un judecător din Moscova a ordonat luni plasarea în arest a opozantului Aleksei Navalnîi pentru 30 de zile, până la 15 februarie, la o zi după reţinerea acestuia la sosirea în capitala Rusiei, transmite Reuters, citată de Agerpres.

‘Instanţa l-a arestat pe Navalnîi pentru 30 de zile. Până la 15 februarie’, a scris pe Twitter purtătoarea sa de cuvânt Kira Iarmîş. Continuare aici

January 17th

Făcăturile și ”premierul” Călin Georgescu demontate de pressone.ro

redactia@ziarul-bn.ro
preluare pressone.ro și you tube

 ”Trebuie să știm cine suntem și ce vrem!

Nu trebuie să cădem în plasa acestei pandemii a fricii și a manipulării.

Totul în jur este Dumnezeu, iar Dumnezeu este totul!”

January 15th

”Ura de clasă și insurecția comunistă” în viziunea jurnaliștilor Nicoleta Savin și Adrian Sturdza, la Ora de Veghe

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com, ora de veghe

 Dragonul roșu și SUA, detalii în clipul atașat

Eminescu: 171 de ani de la naștere

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

Ziua de 15 ianuarie, a fost aleasă ca Zi a Culturii Naționale, întrucât reprezintă data nașterii poetului național al românilor, Mihai Eminescu (1850 – 1889). Ziua Culturii Naționale a fost stabilită prin Legea Nr. 238 din 7 decembrie. Este o sărbătoare națională, care are loc anual în România pe 15 ianuarie cu scopul de a promova cultura, arta, și efortul academic.