Archive - Ian 2021

Data

January 31st

Imagini șocante: Momentele în care nava ucraineană se rupe în două și se scufundă în Mare Neagră!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com și adevărul.ro

 La două săptămâni de la scufundarea în Marea Neagră a navei ucrainene Arvin, care a provocat moartea a patru oameni, au fost date publicităţii imagini filmate de o cameră de la bordul vasului. Imaginile arată cum nava înfruntă valurile, iar la un moment dat se rupe pur şi simplu în două..Continuare aici

 

Moscova sub asediu! A doua manifestare de sprijin pentru opozantul Navalnîi va scoate din case sute de mii de ruși? Sau nu?

redactia@ziarul-bn.ro
preluare ziare.com și you tube

 Sustinatorii politicianul Alexei Navalnii participa la noi proteste masive in cursul zilei de duminica, 31 ianuarie, in 142 de localitati de pe cuprinsul Rusiei.

UPDATE 10.20 Peste 260 de persoane au fost retinute deja in dimineata zilei de duminica, 31 ianuarie. Multi cetateni rusi au ajuns in arest desi nu participau la adunari de protest. Manifestatii sunt programate in 142 de orase de pe cuprinsul Rusiei.

Stirea initiala:

January 28th

Vești bune pentru protecția mediului! George Gârbacea nominalizat pentru șefia ANPM

redactia@ziarul-bn.ro
preluare bizbrasov.ro

 
Brașoveanul George Gârbacea, viitorul președinte al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului
27 ianuarie 2021 7:36 PM de Ovidiu Vranceanu

George Garbacea, candidat pe lista USR-PLUS la Senatul României, ar urma să fie numit în funcția de președinte a Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, susțin surse apropiate partidelor din arcul guvernamental.

George Gârbacea a candidat și la funcția de primar a comunei Moieciu, iar în decembrie a fost pe locul trei pe lista propusă de USR-PLUS Braov pentru Senat.

Kompromat american, cartea care face valuri mari în SUA

redactia@ziarul-bn.ro
preluare comisarul.ro

 Donald Trump a fost „cultivat” de serviciile secrete ruse de mai bine de 40 de ani, dezvoltându-se o relație „în beneficiu reciproc”, se susține într-o carte a cunoscutului autor american Craig Unger.

„American Kompromat, How the KGB Cultivated Donald Trump, and Related Tales of Sex, Greed, Power and Treachery”, de Craig Unger este exact despre ce se susține în titlu, potrivit Daily Mail.

January 27th

January 24th

Schior urmărit de un urs pe pârtia Clăbucet

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Omul a scăpat de urs după ce i-a aruncat rucsacul...deșteaptă idee!

January 23rd

Chemarea opozantului rus Aleksei Navalnîi a scos în stradă zeci de mii de ruși, din toată țara. Poliția a arestat deja câteva sute de manifestanți!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com ziare.com, russia today

 Sute de persoane au fost arestate sambata, 23 ianuarie, in Rusia la manifestatii organizate in intreaga tara la apelul sustinatorilor opozantului Aleksei Navalnii, pentru a cere eliberarea lui, in pofida numeroaselor presiuni din partea autoritatilor, informeaza AFP.

January 21st

Update: 105 milioane de accesări pentru documentarul în care Aleksei Navalnîi face public castelul de 18 000 de metri pătrați a lui Putin, de la Marea Neagră! Kremlinul a arestat peste 3000 de protestatari în urmă cu săptămână!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare HotNews.ro și you tube

 Autoritățile ruse încearcă să controleze apelurile de proteste împotriva puterii de la Kremlin, alimentate de recordul de audiență al unei anchete a opozantului rus Alexei Navalnîi despre un somptuos palat de care Vladimir Putin ar beneficia pe malul Mării Negre, transmite AFP.

Publicată marți, această lungă investigație însoțită de un video de aproape două ore fusese văzută joi de peste 67 de milioane de ori pe YouTube.

 

 

January 20th

SUA a inaugurat președinția lui Joe Biden!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com și g4media.ro

 Joe Biden a depus astăzi jurământul de președinte al SUA, alături de vicepreședinta Kamala Harris. În discursul de inaugurare, Biden a promis refacerea alianțelor externe ale SUA. În cursul zilei, președintele Donald Trump a părăsit Washingtonul și Casa Albă, plecând spre reședința din Florida. El a susținut un ultim discurs la Baza Andrews, unde a promis că se va întoarce ”într-o formă sau alta” și nu l-a menționat nici măcar o dată pe Joe Biden. Urmărește LIVE ceremoniile de azi din Washington:


Joe Biden, primul discurs ca președinte al SUA:

20 ianuarie 2021, ziua în care ne uităm la tv, cum americanii își înstalează cel de-al 46-lea președinte?!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube.com

 Vă recomandăm, în acest sens, o analiză politică marca Ora de veghe, cu jurnaliștii de investigații Nicoleta Savin și Adrian Sturdza!