Archive - Iul 13, 2021

Data

Șieu: Update: Braconierii au fost arestați la domiciliu! Doi bărbați reținuți pentru braconaj și infracțiuni la regimul armelor și muniției

redactia@ziarul-bn.ro
preluare gazetadebistrita.ro

Update: joi, 15 iulie: Cei doi tineri din Șieu, turnați, pare-se de un cioban, care i-ar fi văzut la braconat, au fost arestați la domiciliu pentru 30 de zile. Potrivit unor surse ale noastre, din cadrul anchetei, cercetarea ar putea dura de la 30 de zile până la 6 luni. Dacă în intervalul de 30 de zile de arest acasă, judiciariștii nu vor avea în clar ce și cum în problema braconajului de la Șieu, nici primul și nici ultimul caz de acest fel din zonă, vor cere prelungirea mandatelor!

Șieul digital: Parteneriate pentru educație

redactia@ziarul-bn.ro
primim la redacție

Asociația Șieuana organizează proiectul ,,ȘI EU digital”, finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de asociația Act for Tomorrow, având ca beneficiar Școala Gimnazială Șieu.
Unul dintre domeniile în care tehnologia își aduce aportul într-o manierǎ beneficǎ este sistemul educaţional. Iar în școli este normal și necesar sǎ ţinem pasul cu tehnologia și sǎ ne adaptǎm prezentului.