Archive - Iul 24, 2022

Data

Premierul maghiar a făcut declarații anti UE și anti SUA la Școala de vară de la Tușnad, România!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare b1 tv

 Victor Orban premierul Ungariei a făcut declarații putiniste la Școala de vară de la Tușnad. El a subliniat faptul că, dacă Trump și Angela Merkel ar fost la comandă politică, războiul din Ucraina nu ar fi avut loc. Detalii despre afirmațiile cel puțin belicoase și explicit împotriva României ale liderului de la Budapesta în clipul preluat de pe you tube.com

Cine apără România? Cu cine mergem la război? Ep. II

Florica Dura

 Concluzia amară din finalul episodului anterior este că, americanul de rând, soldat NATO sau francezul or belgianul nu au de ce și nici cum să apere o Românie din care bărbații apți de război au fost nevoiți să plece din cauza corupției, a nefuncționării statului de drept și a arivismului unei clase politice care nu se mai satură de furat?

Analiză demolatoare pentru Klaus Iohannis făcută de prestigiosul think-tank Oxford Analytica: ”Președintele erodează democrația / Întoarcerea lui Iohannis către armată și serviciile de informații ridică îngrijorări cu privire la viitorul democrației”

redactia@ziarul-bn.ro
preluare g4media.ro

 Prestigiosul think-tank britanic Oxford Analytica, unul dintre cele mai influente la nivel global, a realizat o analiză extrem de critică la adresa președintelui Klaus Iohannis. Intitulată ”Președintele erodează democrația pluralistă din România”, analiza arată că Iohannis se bazează tot mai mult pe serviciile de informații pentru a-și menține puterea. Analiza OXAN mai arată că influența lui Iohannis în regiune este scăzută, în timp ce popularitatea internă e în cădere liberă.