Ardan: S-a inventat asfaltarea pe zăpadă! Update: Foarte mulțumit de această descoperire este lăptarul satului, consilier PSD!

preluare bistriteanul.ro, preluare roxana pasc face book

 Ceva de neînțeles se întâmplă în administrațiile locale. Primarii afiliați PSD asfaltează pe zăpadă. Este și cazul primarului de Șieu  Ioan Cifor, care este încântat de ispravă, potrivit siteului Bistriteanul.ro.

Despre același lucru, consilierul local în CL Șieu Roxana Pașc spune altceva. Postarea ei de pe facebook preluată de www.timponline.ro a adunat aproape 5000 de accesări.

 

 ”În satul Ardan din comuna Șieu se toarnă asfalt în timp ce afară ninge. Cel puțin așa reiese din imagini filmate luni în jurul orei 20.00 de localnici și postate pe Facebook de Roxana Pașc.

”Luni 02.12.2019, ora 19.50, ninsoare, sat Ardan, comuna Șieu, SE ASFALTEAZĂ. Sper ca firma executantă (FAR FOUNDATION) să își asume în totalitate eventualele probleme care ar putea apărea referitor la durata de viață a asfaltului! Locuitorii din Ardan îl așteaptă de zeci de ani. Ar fi păcat ca acum, când își văd visul împlinit, cineva să își bată joc de ei … ”. mai multe detalii aici

ilustrația video este preluată de pe you tube.com și a fost realizată de www.bistriteanul.ro

 

Update: În filmul preluat de noi de pe you tube.com, singurul sătean din Ardan mulțumit de această ”minunată” descoperire este consilierul PSD Costinea EMIL, lăptarul satului, care și-a băgat și nevasta la înaintare, ba chiar și socrul, a cărui voce se aude în fundal! Toate astea pentru a da senzația că în fapt ardăneștii sunt super mulțumiți de asfaltul minune venit aproape din cer. Nu din banii noștri!

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.