Bac 2010: Matematică şi Istorie - O elevă a fost prinsă copiind

Potrivit comunicatului de presă remis de ISJ BN, peste 3.000 de elevi bistriţeni au susţinut azi penultima probă a examenului de Bacalaureat, din prima sesiune 2010. Elevii care sunt absolvenţi de clase cu profil real au primit subiecte la Matematică (T1 sau T2), iar cei care sunt absolvenţi de profil uman au susţinut proba scrisă la Istorie.
Din totalul de 3.144 de elevi inscrisi, 3.048 de elevi au fost prezenţi, iar 41 de candidati au fost absenţi. Restul de 53 de elevi au avut echivalare pentru aceasta probă scrisă: unul la Matematica T1, 47 la Matematică T2 si cinci la Istorie.
Din numărul total de elevi prezenţi, 405 au dat proba la Matematică T1, 2201 la Matematică T2 şi 442 la Istorie. Cinci elevi au ales să lipsească azi de la proba scrisă la Istorie, doi elevi au lipsit de la Matematică T1, iar 34 de elevi au fost înregistraţi ca absenţi la Matematică T2.
Un singur elev a fost eliminat azi de la această probă, pentru tentativă de fraudă. Incidentul s-a petrecut la centrul de examen de la Liceul Teoretic „Solomon Haliţă“ din Sângeorz-Băi, unde o elevă a încercat să copieze la matematică.
Vă reamintim faptul că şi luni, la proba scrisă la limba şi literatura română, alţi doi elevi au fost eliminaţi, tot pentru tentativă de fraudă, se spune în documentul citat.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.