Berceanu zice că nu se mai face centura la Bistriţa. Guvernul taie finanţările autorităţilor locale fără organigrame finalizate în 16 august. Peste 80 de ofiţeri şi subofiţeri ai ISU BN au avansat în grad. Investiţie de peste 36,6 milioane de lei

Citynesws.ro: Berceanu zice că nu se mai face centura la Bistriţa

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat duminica, in cadrul unei videoconferinte, ca in Bistrita nu se va mai face nicio centura. Berceanu spune ca Uniunea Europeana nu va da niciun ban pentru o centura care trece prin centrul orasului, referindu-se la centura de nord.

Mesagerul: Guvernul taie finanţările autorităţilor locale fără organigrame finalizate în 16 august

La videoconferinţa susţinută ieri la Palatul Victoria, primul-ministru Emil Boc le-a cerut din nou prefecţilor să trimită spre avizare Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici organigramele modificate cu numărul maxim de angajaţi din unităţile administrativ-teritoriale, întocmite în conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă nr. 63/2010 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 273/2006 privind finanţele publice locale.

Bistriţeanul: Peste 80 de ofiţeri şi subofiţeri ai ISU BN au avansat în grad

Zeci de angajati ai Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud au participat astazi la festivitatea de avansare in grad. Opt ofiteri si 76 de subofiteri au de astazi alte grade.
Zi festiva astazi la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al judetului Bistrita-Nasaud! O parte dintre angajatii institutiei au fost avansati in grad.

BistriţaOnline: Investiţie de peste 36,6 milioane de lei în Parcul Industrial Bistriţa-Sud
 

 

Primăria Bistriţa va investi 36,6 milioane de lei în Parcul Industrial Bistriţa-Sud care va fi amenajat în cea mai mare parte cu bani europeni, finanţarea fiind solicitată prin Programul Operaţional Regional (POR).

Primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că municipalitatea contează pe un sprijin financiar de 28,4 milioane de lei, diferenţa urmând să fie suportată de la bugetul local.

Potrivit edilului, suprafaţa de teren propusă pentru realizarea parcului industrial este de circa 300.000 de metri pătraţi şi se află pe o păşune din vecinătatea cartierului Sărata, în partea sudică a municipiului.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.