Bistrița Bîrgăului: Colecționarul de dosare penale, doctor inginer Mihai Pop, exclude și angajează silvicultori la o băută!

 Ales să fie șeful unui ocol silvic fantomă, la Bistrița Bîrgăului, inginerul rodnean doctor în silvicultură Mihai Pop angajează și dă afară din ocolul care încă nu există colegi din existentul ocol comunal. Cel puțin asta s-a întîmplat în cazul silvicultorului Dumitru Tomoroga care l-a acuzat public, joi, 15 mai, pe Pop, că la o băută, acesta s-a lăudat că îl va da afară pe Tomoroga, imediat ce va ajunge șef de ocol.

Pus în dificultate, proaspătul șef al unui ocol fantomă a dat-o la întors...

Pentru o informare corectă a cititorilor noștri publicăm lista parțială a dosarelor penale în care este cercetat doctorul în silvicultură Mihai Pop, ales de mașina de vot a CL Bistrița Bîrgăului șef al unui ocol silvic fantomă!

Detalii în clipu atașat

În ce dosare penale este cercetat doctorul inginer Mihai Pop:

1. Accident din conducere sub influența băuturilor alcoolice și se pare,  prezența unei arme cu glonț în mașină; Dosar în lucru.

2.Cercetare privind 55 de cioate marcate ilegal cu ciocanul din dotare BN-09-14; Dosar disjuns în care se continuă cercetarea.

3. Abuz în serviciu cu semătură și luare de mită în favoarea Spa SIMINA - Pietroasa;

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.