Bistrița Bîrgăului: Dan Țacăl către avocatul Gaftone: Ați interpretat legea cum ați vrut!

 Greu de priceput pentru consilierii care votează legi ce au efect în comunitatea locală, atîta vreme cît nu au habar de baza legislativă în virtutea căreia legiferează. Cu atît mai greu cu cît nici cei cu pregătire juridică nu se prea descurcă...

Punctul de vedere al inginerului silvic Dan Mihai Țacăl, actualul șef al Ocolului Silvic Comunal Bistrița Bîrgăului, susținut în ședința de miercuri 19 iulie 2017 a fost susținut în scopul informării corecte a consilierilor,  pentru ca aceștia să poată înțelege, chiar și mai tîrziu, că statutul și actul constitutiv al mult votatei regii autonome nu sînt conforme cu așteptările lor, și în consecință nu vor mai permite primăriei să încaseze bani din prestările servicii efectuate de ocolul silvic corporatist ce se dorește a fi înființat. Lămurirea silvicultorului a venit în contextul în care, proiectul de cîrpire a HCL 48, respinsă ca nelegală de prefectură, înscris pe ordinea de zi la punctul 1, oricum fusese votat!

Faptul că avocatul angajat să-i lămurească pe consilieri mai mult i-a băgat în ceață, se pare că, nu a interesat pe nimeni din aparatul executiv al Primăriei!

Detalii în clipul atașat

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.