Bistriţa: Hoţul de la Raiffesen Bank a fost prins, în urma unui schimb de focuri

 

 

Autorul jafului armat de la Raiffeisen Bank din Bistriţa a fost prins marţi după amiază în cartierul Subcetate, după un schimb de focuri în urma căruia un poliţist a fost rănit.


Făptaşul se ascundea într-o casă din artierul Subcetate. Potrivit poliţiei, mai multe echipaje au fost mobilizate pentru a-l prinde. În timpul operaţiunii, un poliţist a fost rănit de faptaş, împuşcat şi acesta în picior. Poliţistul rănit este Paul Andreica, şeful Biroului de Investigaţii Criminale din IPJ BN.

"Autorul jafului de la bancă a fost prins. În timpul acţiunii, au avut loc schimburi de focuri, iar un poliţist a fost rănit la un braţ. Poliţistul a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa pentru a primi îngrijiri”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Alexandra Verzeşan.

Atît poliţistul, cît şi suspectul, au ajuns la spital, starea lor fiind stabilă.

"În data de 12.07.2016, în jurul orei 17.30 au fost aduşi în Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa doi bărbaţi implicaţi în schimbul de focuri din cartierul Subcetate. Ambii sunt stabili hemodinamic, conştienţi şi cooperanţi, fiind în curs de investigaţii pentru stabilirea diagnosticului şi atitudinii terapeutice.

Una din victime, şi anume angajatul MAI, are ca diagnostic de etapă: Plagă împuşcată braţ stâng, Suspect fractură humerus stâng, iar cealaltă persoană prezintă o plagă împuscata la nivelul coapsei", transmite purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Mihaela Mastan.

 Autorul jafului de la bancă se numeşte Dorin Sima, are 35 de ani, este din Bistriţa şi are antecedente, atât în România cât şi în străinătate şi este un individ periculos care a mai participat la jafuri armate.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.