Bistriţa: Jaf armat la filiala Raiffesen Bank de pe Năsăudului

 

Sucursala de pe strada Năsăudului a băncii Raiffesen din Bistriţa a fost azi înainte de amiază scena unei secvenţe de "film": un bărbat, care se pare că a acţionat la pont, a intrat în sediul băncii şi a cerut sub ameninţarea unui pistol, banii din seif. Potrivit unor martori, o femeie care se afla la ghişeul sucursalei a povestit în stare de şoc faptul că în timp ce se afla la ghişeu pentru a plăti o rată, un bărbat s-a aşezat în spatele ei şi ar fi spus: „Nu mișcați, este un jaf!”.
Femeia a reușit să fugă până la o tonetă de ziare din apropiere, unde a cerut vînzătoarei să sune la 112, pentru a alerta poliția. 
Potrivit polițiștilor, bărbatul are în jur de 30 de ani, purta ochelari de soare și o șapcă pe cap, fără mască. Angajaţii băncii spun că bărbatul purta mănuşi chirurgicale şi nu avea cagulă.

 Purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, agent de poliţie Alexandra Vereşezan, a declarat: ”La data de 5 iulie, ora 10.27,încii  poliţia a fost sesizată despre faptul că un bărbat a pătruns în sediul unei unităţi bancare din Bistrița, unde, prin ameninţare cu o armă, a cerut banii din seif. Din primele date, acesta a sustras o sumă de bani, urmînd ca reprezentanţii unităţii bancare să ne comunice prejudiciul. Facem precizarea că nu a fost rănită nicio persoană. În cauză se fac cercetări în vederea identificării principalului suspect, recuperarea prejudiciului şi tragerea la răspundere penală a acestuia”.

Potrivit oficialilor băncii prejudiciul ar fi de 4000 de euro.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.