Bistriţa: Protestatarii de pe Trandafirilor dau o lecţie de civism bistriţenilor şi cer politicienilor să respecte legile pe care le-au făcut!

 Locuitorii din blocurile riverane terenului de baschet de pe strada Trandafirilor, din Bistriţa, continuă protestul lor paşnic şi foarte legal. De altfel, ei, cu mic cu mare, au descoperit ce înseamnă libertatea în interiorul unei comunităţi, aşa că vor să păstreze terenul de sport aşa cum este, şi nu permit nici măcar primarului Ovidiu Creţu, pe care cei mari şi cu drept de vot l-au ales, să le calce în picioare drepturile. "Înarmaţi" cu mingi de baschet, voie bună, determinare dar şi cu articole de lege potrivit cărora orice teren de sport rămîne ca atare, pînă la o hotărîre de guvern care să stipuleze desfiinţarea, protestatarii au fost şi astăzi, duminică, de dimineaţă, pe poziţii pentru a-şi apăra terenul.

Dincolo de protestul în sine, atît Marilena, Sorin, Angelica cît şi ceilalţi protestatarii a căror nume nu le cunoaştem, au descoperit în aceste zile că pot fi o forţă atunci cînd se unesc şi respectă Legea! Şi mai ales cînd descoperă că Legea, bună, rea, cum este, le conferă nişte drepturi, care trebuie să şi le apere!

Practic, cetăţenii riverani terenului de pe Trandafirilor nu au nimic cu cei care au cerut Primăriei Bistriţa să le asigure parcare, nu sînt membrii unor triburi care se războiesc între ele, ci doar cred că trebuie să îşi apere ce este al lor.  Ei vor considera conflictul stins în clipa în care rampa de acces auto pe terenul de baschet va fi desfiinţată.

Şi, dincolo de scurta mea prezentare, vă invit să îi cunoaşteţi pe cetăţenii protestatari şi să descoperiţi nişte oameni normali care reacţionează la abuzuri! Aşa că vizionaţi clipul!

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.