Cît cîştigă poliţiştii.Turul României la Ciclism tranzitează astăzi Bistriţa-Năsăud. Partea de jos a oraşului, fără curent electric. Numărul pensionărilor anticipate a crescut de patru ori

Citynews:Cît cîtigă poliţiştii 

 Seful Inspectoratului Judetean de Politie Bistrita-Nasaud, Ioan Sidor Bodescu, a castigat in luna aprilie 5788 de lei. Nu este insa cel mai mare salariu din cadrul institutiei, acesta avandu-l adjunctul, comisar sef de politie Liviu Olariu (foto), care castigat in luna aprilie 6234 de lei, conform tabelului de venituri salariale nete afisat pe site-ul institutiei. Mai mult decat Bodescu a castigat si seful Politiei Municipiului Bistrita, comisar sef de politie, Viorel Inta, care are un salariu de 6039 lei.

Mesagerul: Turul României la Ciclism tranzitează astăzi Bistriţa-Năsăud

Astăzi, caravana Turului României la Ciclism, formată din peste 200 de ciclişti şi circa 50 de autovehicule, tranzitează judeţul Bistriţa-Năsăud. Caravana este aşteptată să intre în judeţ în jurul orei 14.00, pe DN 15 A pe la Teaca, şi va trece prin Viile Tecii, Dipşa, Galaţii Bistriţei, Herina, Sărăţel, apoi pe DE 576 (DN 17) tranzitând municipiul Bistriţa pe traseul Viişoara, strada Libertăţii, Bulevardul Independenţei, strada Gării, Bulevardul Republicii, 1 Decembrie, Calea Moldovei, Unirea, urmând DN 17 până la ieşirea din judeţ, către Vatra Dornei. Instituţia Prefectului face un apel către cetăţeni, să evite zonele traversate de caravană, pentru prevenirea unor eventuale incidente neplăcute.

Bistriţeanul: Partea de jos a orasului, fara curent electric

Bistritenii care locuiesc in partea de jos a orasului au ramas fara curent electric inca de la ora 9.00. Angajatii Electrica incearca sa remedieze problema, aparuta la un transformator electric din Viisoara.
De mai bine de o ora si jumatate, bistritenii care locuiesc in partea de jos a orasului au ramas fara curent electric. De asemenea, toate institutiile si imobilele din acea zona nu au curent.

BistriţaOnline: Numărul pensionărilor anticipate a crescut de patru ori

Numărul cererilor de pensionare anticipată a crescut în judeţul Bistriţa-Năsăud, în luna mai, de patru ori faţă de situaţia din aceeaşi perioadă a anului trecut, cele mai multe cereri venind din partea celor care mai au cel mult cinci ani până la împlinirea vârstei de pensionare, dar au stagiul de cotizare complet.

Purtătorul de cuvânt al Casei Judeţene de Pensii Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, a declarat luni, pentru AGERPRES, că, dacă în lunile ianuarie - aprilie numărul de cereri de pensionare anticipată se situa între 50 şi 61 de dosare depuse pe lună, în luna mai numărul acestora a crescut la 230, dintre care 225 sunt pentru pensionare anticipată parţială.

În schimb, în luna mai a anului 2009, s-au înregistrat numai 58 de cereri de pensionare anticipată, dintre care 56 pentru pensionare anticipată parţială.

Foto: Citynews.ro

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.