Congres Nostra Silva: Retrocedarea nu este finalizată, este nevoie de prelungirea termenului de finalizare, pentru că validarea este la mîna omului politic! Erika Stanciu, secretar de stat la Mediu implicată într-o fundație care cumpără en-gross păduri

preluare you tube, nostra silva.ro

Președintele Federației Proprietarilor de Păduri și Pășuni din România, avocatul Bogdan Tudor a subliniat în cuvîntul său către delegații la congresul acestei organizații, desfășurat în 18 octombrie la București, că, retrocedarea este departe de a se fi încheiat, dar între timp comisiile de fond funciar așteaptă data de 1 ianuarie 2017, pentru a declara finalizarea retrocedării. Aici, avocatul Tudor a cerut parlamentarilor prezenți la congres ajutor pentru a modifica legea și a include în comisiile de fond funciar judecători pentru ca primarii să nu mai poată influența politic retrocedările.

În declarația sa, avocatul Bogdan Tudor a făcut o dezvăluire fulminantă referitoare la implicarea secretarului de stat de la Ministerul Mediului și Pădurilor, Erika Stanciu, într-o afacere de cumpărare de zeci de mii de hectare de pădure. Avocatul a demonstrat cu date clare că s-a pus la cale înființarea unui parc național, sprijinit de secretarul de stat Erika Stanciu, și ajutată de ministra Pașca Palmer pentru ca organizația Conservation Carpathia să poată beneficia de toate pîrghiile guvernamentale, în contextul în care ambii secretari de stat de la mediu și păduri sînt membri în Consiliul Director al ong-ului respectiv, adică se poate constata clar conflictul de interese, care stă la baza Memorandumului Guvernului României pentru înființarea Parcului Natural Munții Făgăraș. Cei trei oficiali ai Guvernului, Erika Stanciu, Traian Lascu și Ministra Cristiana Pașca Palmer au interese comune în acest Yellowstone al Europei, și în prezent dar și pentru momentul imediat după ce nu vor mai fi membri în guvern, care nu au avut nici-o jenă în a-și promova interesele personale și de grup în interiorul Ministerului Mediului.

Detalii șocante date publicității de avocatul Bogdan Tudor în clipul atașat, preluat de pe you tube.com

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.