Consilierii au uitat de detectoarele de fum de la spital. Gloria joacă la Bistriţa cu Unirea Urziceni. Este nevoie de sange !!!! Malurile lacului Colibiţa, curăţate astăzi de voluntari

Citynews:  Consilierii au uitat de detectoarele de fum de la spital 

S-au dat milioane la drumuri insa nu s-au gasit doua mii de lei pentru dotarea Spitalului Judetean Bistrita-Nasaud cu detectoare de fum.

 

La ultima sedinta a Consiliului Judetean, consilierii au impartit cinci milioane de lei pentru acoperirea unor facturi la executia unor drumuri judetene, dar nu s-au gasit doua mii de lei pentru achizitionarea a 60 de detectoare de fum, necesare Spitalului Judetean Bistrita-Nasaud.

Mesagerul:  Gloria joacă la Bistriţa cu Unirea Urziceni

Ieri, la sediul Federaţiei Române de Fotbal, au avut loc tragerile la sorţi pentru optimile de finală ale Cupei României. În urma tragerilor, Gloria Bistriţa va întâlni pe teren propriu pe Unirea Urziceni, formaţie cu care va juca tot acasă, sâmbătă - 2 octombrie, într-o partidă contând pentru campionatul Ligii I. În celelalte partide, Voinţa Sibiu va da piept cu FC Timişoara, Alro Slatina se va întâlni cu Dinamo Bucureşti, Steaua Bucureşti cu Sportul Studenţesc, CFR Cluj cu FCM Târgu Mureş, Astra Ploieşti va primi vizita celor de la Rapid Bucureşti, Pandurii Târgu Jiu pe U Craiova, iar Universitatea Cluj se va bate pentru un loc în faza următoare cu FC Braşov.

BistriţaOnline: Este nevoie de sange !!!!

Datorita epuizarii stocului de sange, (mare parte trimitandu-se la centrele universitare Cluj si Mures, din zilele de luni si marti a.c. plus Sp. Bistrita cu un numar foarte mare de operatii etc.).

Bistriţeanul: Malurile lacului Colibita, curatate astazi de voluntari

Reprezentantii Sistemului de Gospodarire a apelor Bistrita-Nasaud, in parteneriat cu Primaria Bistrita Bargaului, organizeaza astazi o campanie de curatare si ecologizare a malurilor lacului Colibita. La actiune participa 40 de voluntari.
Un numar de 40 de voluntari din cadrul SGA BN si de la Primaria Bistrita Bargaului particita astazi la o actiune de colectare a deseurilor si gunoaielor de la malul stang si de la coada lacului Colibita.

Foto: Citynews.ro
 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.