Curs introductiv gratuit de “educație economică elementară”, pentru elevii claselor primare a şcolilor din Bistrița şi Năsăud.

Primim la redacţie

E timpul ca cei mici să înveţe să facă o afacere. Spun cei de la Cooperativa de Afaceri, şi în consecinţă au pornit un proiect în care vor preda elemente de antreprenoriat elevilor de la ciclul primar. Detalii puteţi afla lecturînd comunicatul pe care ei l-au trimis presei, spre informarea publicului cititor. 


În cadrul programului "Mami! (Tati!) Vreau să am afacerea mea." Centrul Privat de Afaceri-"Cooperativa de Afaceri" din Bistrita a demarat un ciclu de cursuri gratuite de ABC-ul Afacerilor. Cursul se adresează elevilor ciclului primar (clasele II-IV). În cadrul acestui program, copiii vor învăța jucându-se, ABC-ul antreprenoriatului. Vor întelege valoarea banilor și a timpului, vor învăța să întocmească și implementeze un buget, să economisească, să prezinte o idee și multe alte deprinderi folositoare. Toate costurile legate de conceptia, prezentarea, materialele si suporturile de curs, vor fi suportate de către Centrul Privat de Afaceri-Bistrita din resurse proprii. Programul primi serii de cursuri este următorul:

 

Joi 05.05 ora.11.00
-Scoala Generală Lucian Blaga-Bistrița, pentru elevii claselor a III-a
Vineri 06.05 ora 11.00
Scoala Generală "Lucian Blaga"-Bistrita, pentru elevii claselor a II-a.
Marți 10.05 ora 12.00
Scoala Generală-"Lucian Blaga"-Bistrita, pentru elevii claselor a IV-a.
Nu e prea devreme?

Specialiștii în educație din țările dezvoltate consideră că, după scris și socotit, copii are trebui să deprindă elemente de educație economică elementară.

Cine suntem?

Centrul Privat de Afaceri - Cooperativa de Afaceri este o firmă de "consultanță în management", specializată în programe de trainig antreprenorial, analiză, diagnostic și asistență pentru afaceri.
În ultimii 15 ani, am derulat proiecte de consultanță complexe, în țară și străinătate. Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la tel.0761-097.074; 0363-401.387, pe email: munthiu.cristian@gmail.com sau accesând pagina noastră de internet www.econsultanta.net

Cu deosebit respect,

Cristian Munthiu
Manging Partner Cooperativa de Afaceri-Bistrița

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.