Descoperirea României...de către englezi: Wild Carpathia!

preluare you tube

 Obiectivele turistice ale Romaniei, intre care Muntii Carpati, zona Portile de Fier si Delta Dunarii, vor fi promovate in doua episoade noi ale miniseriei “Wild Carpathia”, o coproductie a televiziunii internationale Travel Channel, care va cuprinde si un nou interviu cu printul Charles, informeaza Mediafax.
Miniseria “Wild Carpathia” va continua cu doua episoade noi realizate cu sprijinul autoritatilor romane din domeniul turismului.
Cele doua noi episoade vor fi centrate pe Muntii Carpati, prezentatorul acestora urmand sa fie tot Charlie Ottley, cel care a prezentat si primul episod al acestei miniserii.
Ideea care a stat la baza scenariului noilor episoade a fost dezvoltata de The European Nature Trust/ Fondul European pentru Natura, o organizatie infiintata in anul 2001 de Paul Lister, pentru a ajuta la pastrarea si restaurarea ultimelor areale de salbaticie si a habitatelor degradate in Europa. Noile episoade vor fi produse de Almond Films.
Noile documentare vor continua sa exploreze padurile si peisajele din Muntii Carpati si vor prezenta interviuri cu localnici si cu personalitati care incearca sa contribuie la conservarea acestor regiuni, scrie ecomagazin.ro preluand www. mediafax.ro.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.