Direcţia de Tineret şi Sport BN, anunţă reduceri pentru tineri prin Cardul Euro 26

Primim la redacţie

 

Tinerii cu varsta cuprinsa intre 14 si 30 de ani pot beneficia gratuit de cardul Euro 26. Acest card ofera acces la reduceri si facilitati in domeniile : transport si calatorii, vacante si cazare, timp liber, cumparaturi, cultura, informează DJTS BN printr-un comunicat de presă.
Cardul Euro<26, in toate formele lui, este o LEGITIMATIE care atesta faptul ca posesorul este membru asociat in programul european de carduri pentru tineri.
Cardul Euro<26 ofera in Romania peste 800 de reduceri la diversi comercianti locali, cat si nationali si de talie internationala si peste 100.000 in 42 de tari din Europa
Cardul Euro<26 din Romania face parte din familia cardurilor europene de tineret, respecta conditiile de identitate europeana stabilite de EYCA.
Logo-ul Euro<26 asigura recunoasterea cardului la nivel european si oferirea reducerilor si facilitatilor in cele 42 de tari ale retelei europene European Youth Card Association, indiferent de tara din care provine posesorul cardului. Aceasta reciprocitate in acordarea discounturilor si recunoasterea cardului este stipulata in documente speciale ale Consiliului Europei, care gireaza programul la nivel european.
Documente necesare pentru cardul Student Euro<26:
• poza tip buletin
• C.I. sau B.I.
• Carnetul de student sau de elev (care sa ateste acest statut) – in cazul cardului STUDENT
Tinerii interesati de obtinerea unui astfel de card se pot adresa Directiei Judetene Pentru Sport si Tineret Bistrita Nasaud , Str. Parcului nr 1. Tel: 0263/232556.
Tinerii beneficiari ai cardurilor Euro<26 pot afla mai multe detalii despre Euro<26 şi reducerile de care beneficiază la nivel Naţional de pe site-ul www.euro26.ro , iar pentru cele la nivel Internaţional pe www.euro26.org

Director executiv,
Raoul Stefan Zanca
 

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.