Doi răniţi rămîn la Năsăud, o femeie va fi transportată la Bistriţa!

 Cele trei victime ale accidentului  feroviar petrecut azi dimineaţă în apropierea localităţii Romuli au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul din Năsăud. În urma investigaţiilor, medicii au decis ca doar femeia de 45 de ani, cu suspiciune de fractură mînă stîngă să fie tranferată la Spitalul din Bistriţa, starea ei fiind mai gravă, ceilalţi doi răniţi, un bărbat de 74 de ani şi o femeie de peste 60 de ani să rămînă la spitalul din Năsăud, a declarat medicul Anca Vituşinschi, de la Seviciul de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, starea acestora fiind mai puţin gravă. 
Reamintim că, astăzi în jurul orei 10,  în dreptul localităţii Romuli, a avut loc un grav accident feroviar în care a fost implicat trenul accelerat Timişoara-Sighetul Marmaţiei, care circula dinspre Salva spre Maramureş şi o locomotivă care venea dinspre Maramureş, chemată în ajutorul trenului accelerat, aflat în staţionare din cauza unei defecţiuni a locomotivei sale de tracţiune.
Din primele cercetări, se pare că accidentul feroviar ar fi fost determinat de o defecţiune la sistemul de frînare al locomotivei de ajutor, la care s-a adăugat gheaţa groasă depusă pe şine. 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.