Dorin Dobra îi cere scuze lui Crin. Pe cînd lui Patriciu?

Îi cer scuze lui Crin Antonescu
 
 
          Astăzi, când proiectele şi principiile în care noi toţi am crezut sunt părăsite prea uşor, îi cer scuze lui Crin Antonescu.
O fac, în primul rând, pentru că nu am fost capabili să-i oferim o infrastructură care să-i susţină candidatura şi mesajul la nivelul impus.
          Îi cer scuze lui Crin Antonescu fiindcă noi l-am adus astăzi aici, în situaţia de a se vedea nevoit să renunţe pe rând la toate principiile şi proiectele pe care noi n-am fost în stare să le difuzăm destul.
          Îi cer scuze lui Crin Antonescu deoarece n-am putut controla conştiinţele pătate a câtorva primari ce s-au vândut, neştiind că tocmai vânzarea lor ne-a scos din turul doi.
          Îi cer scuze lui Crin Antonescu că l-am pus în situaţia de a susţine în turul doi un candidat ce reprezenta doar „răul cel mai mic” şi împreună a plătit cu el chiar şi răul mai mic.
          Îi cer scuze lui Crin Antonescu pentru că împreună cu echipa mea din Bistriţa-Năsăud am reuşit să convingem doar 15% din populaţia judeţului, şi numai din vina noastră.
Îi cer scuze că astăzi am colegi care, pentru mai multe bucate pe masa de Crăciun, renunţă prea uşor la tot ceea ce Crin Antonescu a încercat să demonstreze; pentru că principiile chiar şi în partidul nostru sunt încă prea uşor uitate; pentru că eşecul proiectului Johannis ne aruncă mult prea uşor în barca cealaltă; pentru că încă renunţăm prea uşor la credinţe şi acceptăm prea repede ceva ce încă nici nu ne-a fost oferit oficial.
Îmi cer scuze, aşadar, în numele tuturor colegilor care n-au înţeles că în cele patru săptămâni de campanie electorală s-a născut în România o şansă de normalizare pe care în aceste zile o putem abandona cu uşurinţa cu care am abandonat prea des în istoria noastră şansa de mai bine pentru România.
Acum, la urmă, nu-mi mai cer scuze în faţa colegilor ce n-au înţeles ce reprezintă Crin Antonescu. Acum, le cer mai multă răbdare, şi mai ales, mai multă raţiune. Acum, le spun că proiectele se pot realiza numai prin loialitate iar principiile se respectă numai prin credinţă verificată pe termen lung. Acum, eu cred că puterea de a refuza şi tăria de a nu accepta sunt soluţiile de a ne păstra capitalul electoral, sunt soluţiile lui Crin Antonescu.
 
Dorin Dobra
Prim-vicepreşedinte PNL Bistriţa
Director reţea electorală 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.