După demisia vicepreședintelui USR Raluca Amariei, alți doi useriști părăsesc barca, de data asta de la ALBA

preluare psnews.ro

 După ce, nu demult, vicepreședintele USR Raluca Amariei și-a dat demisia din USR și din funcțiile deținute, inclusiv din aceea de președinte al filialei Sibiu, cu mesajul cuvenit postat pe face book și preluat de publicațiile de presă, încă doi membri USR, de data asta de la ALBA, spun adio formațiunii. Nota red.

”Doi vicepreședinți ai USR Alba și-au anunțat demisia din partid. Adrian Chivoiu și Cristi Câmpean au anunțat că renunță la calitatea de membri USR, acuzând că filiala din Alba Iulia alături de unele persoane din cadrul Biroului Județean ”s-au evidențiat prin dictatură, abuzuri, cenzură și minciuni”, notează ziarulunirea.ro.

„Demisionăm din USR pentru că vrem să trăim cu conștiința demnă! Am intrat în acest partid atrași de faptul că se promitea reformarea clasei politice și că politica se va face „altfel”. Am respectat principiile fondatoare ale partidului și am încercat să le apărăm ori de câte ori interesele oportuniștilor le amenințau. Am încercat să arătăm adevărul, iar din acest motiv am fost descurajați constant și, cu toate acestea, am dorit să ne păstrăm echilibrul dovadă fiind faptul că pe numele nostru nu s-au aplicat sancțiuni disciplinare.

Din păcate, Filiala USR Alba Iulia laolaltă cu unii dintre membrii Biroului Județean s-au evidențiat prin dictatură, abuzuri, cenzură și minciuni, informează sursa citată, care îi citează pe cei doi demisionari. Detalii aici

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.