Europa, ultima redută! Un film documentar cutremurător despre islamizarea Europei

preluare you tube si nasul.tv

 De productie americana si realizat pe durata a 4 ani, cu documentari aprofundate in tarile europene si cu marturii cutremuratoare ale agentilor FBI, filmul isi propune sa raspunda sau macar sa atraga atentia asupra intrebarii: va reuşi Islamul să cucerească Europa ?

Bătrânul continent se află la răscruce: criza imigranţilor a tensionat relaţiile dintre statele Europei, această situaţie fiind considerată cea mai gravă de la terminarea celui de-al doilea război mondial. Care sunt mecanismele care au declansat aceasta situatie, cat de departe s-a ajuns si care sunt slabiciunile liderilor europeni, acestea sunt alte intrebari principale ale filmului.

Documentarul vorbeşte fără prejudecăţi despre terorism si victimele acestuia, despre inapdatabilitatea musulmanilor la valorile europene si consecinţele dramatice ale acesteia. În acest film telespectatorii vor avea ocazia să afle care sunt teritoriile din Europa în care europenii nu au voie să intre dar vor descoperi si cum sunt adusi la tacere criticii islamului.
“Europa, ultima redută”, este, pe scurt, un film documentar de excepţie, o temă actuala despre viitorul tău şi al copiilor tăi.”
Introducere:
Imamul Abu Imran: „Noi credem că Islamul va domina lumea. Pare amuzant, dar așa va fi!”
Imamul Abu Hamza al-Misri: „Dacă un non-musulman trece și tu îl prinzi, e prada ta, îl poți vinde pe piața deschisă”
Imamul Anwar al-Awlaki: „Proprietatea din mâinile necredincioșilor nu e a lor de drept, conform Sharia (leagea islamică – n.n.), din cauza necredinței lor”
Imamul Choudary: „Implementarea legii Sharia începe cu o moschee!!! Moscheea trebuie să aibă propriile legi, principii și decrete”
Coran, 48:20 – „Alah ți-a promis abundeță și o vei obține. El ți-a garantat această victorie!”
Atenție! Astăzi, în Europa occidentală, există locuri în care nici poliția nu intră și unde legea Sharia este suverană. Cum e posibil așa ceva și care sunt aceste teritorii?!?…

Sursa: cunoastelumea.ro
- See more at: http://www.nasul.tv/film-documentar-cutremurator-despre-cucerirea-islami...

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.