Exploziv! Gest fără precedent din partea corporațiilor americane. I-au dat premierului Grindeanu O FOAIE DE PARCURS privind statul de drept!

 O delegatie a marilor companii americane care au investitii in Romania i-a inmanat premierului Sorin Grindeanu „o foaie de parcurs” (roadmap in original – n.red.) cu prevederi referitoare la statul de drept, transparenta si eficienta, pe care oamenii de afaceri din SUA le considera prioritare pentru dezvoltarea afacerilor intre cele doua parti, transmite Agerpres. Este fara precedent ca mari corporatii dintr-o tara aliata sa dea guvernului Romaniei un astfel de document, dar el vine ca urmare a derapajelor majore ale coalitiei PSD-ALDE din primele trei luni de guvernare, relateaza HotNews.ro
Stewart a spus ca luni a prezentat o copie a acestei foi de parcurs si Administratiei Trump, fara sa precizeze insa la ce nivel.
Corporatiile americane i-au inmanat premierului Sorin Grindeanu foaia de parcurs cu ocazia intalnirii dintre premier si o delegație a 12 companii, delegatie condusă de Eric Stewart, președintele Consiliului de Afaceri Americano-Român (AMRO),informează nasul.tv care citează agerpres.

Foto: agerpres

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.