Handbal, junioare 2: LPS Bistriţa, locul 6 la turneul final

 

 

Echipa de junioare 2 de la Liceul cu Program Sportiv a terminat pe 6 din 8 turneul final al Campionatului Naţional de handbal la această categorie de vârstă. Bistriţencele au avut o grupă grea, cu două echipe din Bucureşti, care în final au luat aurul şi bronzul naţional.

Echipa lui Paşca şi Moldovan a început destul de slab turneul final din Capitală, pierzând la 8 goluri în faţa echipei CSS Nr 6 Bucureşti. "Fetele au fost timorate, s-au acomodat greu cu această competiţie " a spus antrenorul lor la finalul acestei partide, care lăsa speranţe pentru meciurile următoare.

Într-adevăr, meciul al doilea a fost mult mai bun, dar şi adversarele mai puţin valoroase. LPS a învins şa 8 goluri pe CSS Zalău şi avea nevoie de o victorie în ultimul meci din grupă, ca să prindă semifinalele. N-a fost să fie aşa, bucureştencele de la Şcoala 181 administrându-le o bătaie la 12 goluri diferenţă. De altfel, această echipă avea să câştige titlul naţional, după o finală cu LPS Brăila. Pe 3 a venit, CSS Nr. 6 Bucureşti, care a învins Chimia Rm Vâlcea în finala Mică, scrie sportulbistritean.ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.