Incredibil! Peste un milion şi jumătate de ukraineni sînt infestaţi cu un virus ucigaş!

Porivit postului tv  www.russiatoday.ru, şi care emite în peste 100 de ţări, un milion şi jumătate de ucraineni ar putea fi contaminaţi cu virusul mutant al gripei porcine, şi numărul acestora este în creştere exponenţială, mii de oameni fiind contaminaţi zilnic cu virusul ucigaş.
Pînă acum, mai bine de 300 de oameni care nu aveau nici un fel de probleme de sanatate au fost declaraţi morţi, ca urmare a contaminării cu virusul mutant. Sursa citată, postul de televiziune RT , afirmă că datorită densităţii mari a regiunilor din vestul Ukrainei, zonă în care a apărut virusul şi numărului mare de persoane aflate în tranzit, riscul răspîndirii virusului creşte, acest lucru înducînd spaimă şi panică în rîndul populaţiei din Ukraina.
Sînt voci care spun că, ar exista o conspiraţie, acest zvon avînd ca argument faptul că, în urma autopsiilor efectuate postmortem s-a constatat că plămînii victimelor erau infectaţi cu ciuma pulmonară şi că simtomele pe care victimele le prezentau înainte de a deceda, erau aceleaşi ca ale gripei pandemice din 1918,.
O altă teorie care circulă pe internet, vehiculează ideea că virusul ucigaş ar fi fost eliberat intenţionat cu ajutorul unor avioane care au fost văzute într-un număr mare împăştiind substanţe chimice deasupra oraşului Kiev, presa locală fiind sesizată în acest sens de sute de martori oculari, şi există bănuială că virusul mutant ar fi fost fabricat de către marile companii farmaceutice pentru a obţine profit în urma comercializării vaccinului impotriva gripe porcine. Această bănuială este alimentată şi de faptul că anterior s-a făcut o prevaccinare a populaţiei, iar acum cînd numărul suspecţilor este uriaş şi au sosit dozele de vaccin H1N1, nu se ştie cine va avea prioritate pentru a primi vaccinul.
Alt zvon care ia amploare este că virusul care a lovit Ukraina, ar fi fost re-creat folosindu-se AND-ul unei femei care a murit în epidemia din 1918.
În aces context, guvernul îndeamnă populaţia la calm, afirmînd că situaţia este sub control, deşi numărul celor infectaţi este în creştere.
  http://www.russiatoday.ru/Disclaimer

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.