Instituţiile publice sparg bani grei pe curăţenie. Gloria Bistriţa s-a calificat în optimile Cupei României. Studenţii bistriţeni nu sunt interesati de bursele NOSA. Oraşele Marghita şi Gheorgheni vor fi primite în Asociaţia Municipiilor din România

Citynews: Instituţiile publice sparg bani grei pe curăţenie

Cea mai mare parte a institutiilor publice au "ras" femeia de serviciu de pe organigrama proprie si platesc bani grei unor firme de profil pentru a intretine curatenia in spatii. Firul povestii a pornit de la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, unde curatenia se face cu nu mai putin de cinci mii de lei lunar. Situatia se regaseste in aproape toate institutiile, unele dintre ele avand insa grave deficiente la capitolul respectarii legii privind liberul acces la informatiile de interes public.

Mesagerul: Gloria Bistriţa s-a calificat în optimile Cupei României

Ieri după-amiază, Gloria Bistriţa a învins echipa de Liga a II-a, FC Astra II Giurgiu, cu scorul de 3-0, într-o partidă contând pentru 16-imile Cupei României la fotbal. Victoria bistriţenilor a făcut ca Gloria să se califice în optimile de finală ale acestei competiţii, prin golurile marcate de Nalaţi în minutul 23, Coroian - 42 şi Junior Moraes în minutul 77. Disputat în avampremiera partidei cu FC Vaslui din etapa a IX-a, când bistriţenii vor juca pe plaiurile moldave, Reghekampf s-a folosit de acest meci pentru a pregăti jocul cu răzeşii lui Porumboiu.

Bistriţeanul: Studenţii bistriţeni nu sunt interesati de bursele NOSA

Municipalitatea acorda doua burse Nosa, in valoare de 500 de lei fiecare, pentru doi studenti proveniti din invatamantul de stat care au absolvit o scoala din judet si care au avut rezulate remarcabile la invatatura. Pana in acest moment, doar cinci studenti si-au depus actele pentru a primi o astfel de bursa.
Studentii bistriteni nu sunt prea interesati de bursele Nosa!

BistriţaOnline: Oraşele Marghita şi Gheorgheni vor fi primite în Asociaţia Municipiilor din România
 

 

Oraşele Marghita şi Gheorgheni vor fi primite ca membre în Asociaţia Municipiilor din România (AMR) în cadrul adunării generale festive care va avea loc la Bistriţa începând de joi şi până vineri.

Primarul din Bistriţa, Ovidiu Creţu (PSD), membru în Comitetul Director al AMR, a declarat că au confirmat deja participarea la adunarea generală de la Bistriţa 52 de primari de municipii din România.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ţ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.