Jaf armat la Raiffesen, imagini cu suspectul. Acesta este dat în urmărire generală

preluare you tube

Potrivit imaginilor suprinse de camerele de supraveghere ale sucursalei băncii Raiffesen din Bistriţa, se vede cum bărbatul îi pune pistolul la ceafă angajatei și îi dă o plasă în care să pună banii. Aproximativ 20 de secunde, individul nu și-a dezlipit arma de gîtul femeii, după care a continuat să îl țină îndreptat spre ea. Înare de şoc, angajata băncii a deschis seiful împreună cu o colegă și ajutată de aceasta dau toți banii atacatorului.

 

După ce bărbatul a fugit din bancă, angajata a apăsat și butonul de panică. Din fericire casieriţa apucase să îi dea atacatorului doar 19.000 de lei, avînd în vedere că mașina blindată de aprovizionare a ajuns cu întîrziere de 10 minute.

Iniţial mediile de informare centrale au anunţat reţinerea unui suspect în vama Siret. Acesta a fost eliberat la scurt timp, avînd în vedere că nu se potrivea cu imaginile filmate de camerele de supraveghere. Suspectul jafului de la banca bistriţeană este căutat în continuare şi este dat în consemn la punctele de frontieră.

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.