Jeica: Bătrîni terorizați de o bandă de hoți! Alo Poliția?!

 Locuitorii satului Jeica, comuna Mărișelu, Bistrița-Năsăud, sînt disperați. Bătrîni și singuri ( în timpul săptămînii, tinerii apar aici doar în weekend), femei și bărbați, pensionari mai ales, oamenii se tem să mai iasă afară din case, după ce se înserează, din cauza unei bande de hoți, care a dat spargeri pe bandă rulantă, în sat, fără ca poliția comunală, Mărișelu, să miște un deget.

Acest lucru se întîmplă încă din vara lui 2015, ultima serie de spargeri a fost dată aici înainte de Crăciun. Hoții, apar în sat pe întuneric, și au deja țintele programate, se pare. La ultima descindere au furat găini, plăpumi și perne, îmbrăcăminte de iarnă, dar și unelte, trebuitoare pentru alte spargeri. Ca să nu îi încurce la furat, la o gopodărie înstărită, de unde au furat 9 găini, au omorît preventiv cîinele de pază.

Îngroziți de atacurile nocturne, sătenii din Jeica suspectează o gașcă de rromi care a mai operat în sat, și sînt indignați de faptul că polițiștii comunali (de la Postul Mărișelu) nu au prelevat amprente, nu au făcut un proces verbal, și ar părea că i-au lăsat la discreția hoților pe cei aproape 50 de bătrîni. 

Detalii în clipul atașat

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.