Magistrații europeni solicită respectarea independenței justiției din România

preluare stiripesurse.ro

 


Asociaţia MEDEL - Magistrats Europeens pour la Democratie et les Libertes - solicită respectarea independenţei justiţiei şi "încetarea de îndată a oricăror influenţe a serviciilor secrete în justiţia din România", după cum se arată într-o rezoluţie a organizaţiei magistraţilor europeni adoptată la Pisa pe 12 martie.

Primavara aceasta culegi roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 500 si 10000 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
Potrivit unui comunicat al Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România, în aceeaşi rezoluţie magistraţii europeni au mai cerut respectarea independenţei justiţiei de către guvernul polonez şi eliberarea de către guvernul turc a judecătorilor arestaţi pentru fapte ce ţin de activitatea de judecată şi hotărârile pronunţate de aceştia.


Referitor la situaţia din România, rezoluţia MEDEL a reiterat afirmaţia generalului SRI Dumitru Dumbravă, care a spus că instanţele au devenit "câmp tactic" pentru acest serviciu secret de informaţii, că tuturor judecătorilor li se face profiling după "pattern-uri" şi că, în prezent, SRI îşi "menţine interesul/, informează stiripesurse.ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.