Mihai Șora ne cheamă în stradă: Europa suntem noi. Oficialii aflați la guvernare sunt doar accidente ale României recente!

preluare ziare.com

 Filosoful Mihai Sora ne invita sa participam, joi seara, la manifestatia proUE organizata in fata Ateneului Roman, unde liderii europeni veniti la Bucuresti vor marca preluarea presedintiei rotative de catre Romania. "Europa suntem noi", subliniaza Mihai Sora.

"In anul de gratie douazeci nouasprezece, am trei dorinte:

1. sa scapam de ei,
2. sa scapam de ei,
3. sa scapam de ei", a scris miercuri pe Facebook Mihai Sora.

" (...) Nu exista, din punctul meu de vedere, om intreg si cinstit care sa sprijine clica aflata azi la putere si sa o faca senin, din convingere. Inteleg: dintr-o convingere pura. Caci, sprijinind aceasta clica, dupa ce ea a dat atatea dovezi de netrebnicie, de jaf si prostie, de necunoastere ori dispretuire a categoriilor morale, omul acela nu poate fi altcumva decat legat ombilical de clica jefuitoare, corupt el insusi, cu gauri in fibra morala, cu largi crapaturi in insasi umanitatea lui", mai scrie acesta.

Mihai Sora reaminteste ca "de doi ani stam cu ochii pe ei, citim coduri penale, invatam legislatie, mecanisme juridice; iesim in strada si marsaluim pe bulevarde; protestam".

"Europa ne prinde, astazi, pe picior gresit, cu oamenii cei mai rai aflati la putere. Cei mai rai nu dintre 'noi' - cum aud cateodata spunandu-se, caci nu!, nu toti suntem la fel... Cei mai rai dintre 'ei', informează ziare.com

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.