Năsăud: Consiliul Local dă pe faţă interesele lui Romocea. Acestuia i se rupe de parcul de joacă, în timp ce îi arde buza după oarece microfoane! Citiţi şi vă minunaţi!

Primim la redactie

  Faptul că, la Năsăud, Consiliul  Local funcţionează cu o majoritate  care blochează interesele personale ale primarului Mircea Romocea, dînd cîştig de cauză proiectelor în interesul comunităţii năsăudene, este o realitate îmbucurătoare pentru oamenii de bună credinţă din judeţul Bistriţa Năsăud.  Recenta şedinţă a CL Năsăud este încă un exemplu în acest sens. Astfel, potrivit comunicatului remis presei de Alianţa Creştin Liberală din CL Năsăud, ce funcţionează în legislativul citat, primarul Mircea Romocea a ratat şi de data aceasta ocazia de a-şi mai promova interesele personale, se pare că are datorii, şi asta în favoarea intereselor comunităţii!  Culmea! (Nota Red.)

Comunicat de presă

Sedinta de Consiliu Local la Nasaud - rezumat

Rectificarea Bugetului de Venituri si Cheltuieli al Consiliului Local al orasului Nasaud, pe anul 2014 si aprobarea noului deviz si a noilor indicatori tehnico- economici pentru obiectivul “Amenajare Parc de joaca pentru copii Nasaud”,au fost cele mai importante proiecte aflate pe ordinea de zi a sedintei ordinare a C.L. Nasaud din data de 28.08.2014.
Bugetul local al C.L. Nasaud pe anul 2014 a fost suplimentat cu suma de 244.000 lei, iar Bugetul institutiilor publice pe anul 2014 a fost suplimentat cu suma de 251.000 lei.
Discutiile la proiectul de hotarare privind rectificarea bugetara au aparut in momentul in care viceprimarul Gaitan Niculai a propus un amendament la art. 5 din proiect cu referire la situatia obiectivelor de investitii propusa de primarul orasului la prezenta rectificare.
In proiectul de hotarare se propune alocarea sumei de 90.000 lei(900.000.000 lei vechi) pentru obiectivul de investitii “Sistem sonorizare sala sedinta”
Viceprimarul Gaitan Niculai propune prin amendament ca suma de 90.000 lei, propusa pentru obiectivul de investitii “Sistem sonorizare sala sedinta” sa se utilizeze pentru obiectivul de investitii “Amenajare Parc de joaca pentru copii Nasaud” deoarece in acest moment este prioritar sa se finanteze Parcul de joaca pentru copii Nasaud ,care este mult asteptat de cetatenii orasului.
In sustinere viceprimarul precizeaza ca suma necesara pentru realizarea
Parcului de joaca pentru copii este de 387.535 lei iar in buget, prin proiectul de rectificare propus este alocata doar suma de 256.000 lei ,suma de 90.000 lei fiind necesara pentru completarea sumei necesare realizarii investitiei.
Consilierii A.C.L. (PNL si PDL) considera ca este necesar sa se realizeze cat mai repede Parcul de joaca pentru copii in zona stadion,deoarece in acest moment nu exista in oras, un alt parc de joaca pentru copii.
Dupa multe discutii in care consilierii PSD si primarul Romocea, au sustinut ca mai important este obiectivul de investitii “Sistem sonorizare sala sedinta” s-a supus la vot amendamentul propus de viceprimarul Gaitan Niculai, amendament aprobat prin votul consilierilor A.C.L. (PNL si PDL)

Referitor la obiectivul de investitii “Modernizare str.Emil Rebreanu Nasaud”
Consilierii A.C.L. (PNL si PDL) facem precizarea ca la data de 19.12.2013
am aprobat proiectul de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii “Modernizare str.Emil Rebreanu Nasaud” in valoare de 985.330 lei.
In data de 29.04.2014 primarul Romocea propune anularea hotararii CL din data de 19.12.2013 si realizarea doar a unei parti de 215 m a strazii Emil Rebreanu cu o valoare de investitie de 329.279 lei.

A.C.L. NASAUD

foto: locul unde va fi construit parcul de joacă din Năsăud

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.