Năsăud: Fără acte, fără frică, hidrocentrala primarului se ridică! Instituţiile abilitate ce păzesc? Privesc?

 Hidrocentrala mică din zona inundabilă a Rîului Someşul Mare, ce se construieşte de zor în ciuda a aproape a tuturor legilor din România, care sînt contra unei asemenea construcţii, creşte pe zi ce trece, în vreme ce năsăudenii privesc neputincioşi cum primarul ales, Mircea Romocea, îşi rîde în barba de electoratul care l-a adus la putere, şi pe care îl duce cu preşul cum vrea şi cînd vrea..

Vă recomandăm să priviţi cu atenţie clipul ataşat în care se vede construcţia de beton ridicată de fosta firmă a primarului Romocea, Acord Impex SRL, în ciuda avertismentelor date de Apele Române şi a recomandărilor exprese a instituţiilor regionale şi naţionale, respectiv ANAR şi ABA Someş Tisa de a stopa construcţia şi de a  reface digul de apărare al oraşului Năsăud,  distrus pe mai multe zeci de metri, şi a epiului de dirijare, distrus în proporţie de 90%.

Priviţi şi vă minunaţi! Cum se poate o asemenea bătaie de joc la adresa celor 10 000 de locuitori ai Năsăudului, care prin vulnerabilizarea sistemului de apărare a oraşului, au devenit vulnerabili la urgia apelor!? Cine răspunde, dacă, Doamne fereşte, Someşul intră în Năsăud prin breşa girată de primarul Romocea, pentru interesul cetăţeanului Mircea Romocea?

 

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.