Nici ABA Someș Tisa nu stă mai bine! O angajată a acestei instituții acuză că a fost sechestrată de directorul politic

preluare pressone.ro

 Angajată la Apele Române, sechestrată și bruscată de șeful ei numit politic: „La Poliție mi-au spus că nu m-am născut în societatea potrivită”
Ana-Maria Cosma, angajată la Administrația Bazinală de Apă Someș-Tisa din Cluj, îl acuză pe directorul instituției, Ovidiu Vișan, că a sechestrat-o într-un birou în luna decembrie a anului trecut. Aceasta a fost forțată să admită că ar fi dezvăluit informații referitoare la faptul că superiorii săi au autorizat o acțiune cu consecințe grave pentru mediu, legată de o deversare în râul Someș.

În cele trei ore în care Ana Maria Cosma spune că a fost umilită și bruscată de șeful ei, numit politic, acesta i-a verificat și telefonul de serviciu și a solicitat să aibă acces și la cel personal. Ana Maria Cosma a cerut să vorbească cu un superior de la București în timpul acelei confuntări, dar această solicitare i-a fost refuzată.

PressOne vă prezintă mărturia femeii, care spune că după acest incident a avut nevoie de consiliere psihologică. Continuare aici pe pressone

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.