Oltean îl vede pe Boc în continuare preşedinte al PD-L

Alegerile din PD-L, estimate să aibă loc la începutul acestei veri, se pare că nu vor aduce surprize în ceea ce priveşte funcţia de lider. În opinia vicepreşedintelui PD-L Ioan Oltean, Emil Boc nu are contracandidat şi nici nu există motive pentru a-l înlocui din funcţie.
 

Ioan Oltean a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că PD-L ar putea organiza convenţia naţională în luna iunie, chiar dacă sunt voci care cer amînarea pentru toamnă sau chiar pentru anul viitor, în condiţiile în care partidul trebuie să se ocupe acum de guvernare. "Voi susţine ca, înainte de convenţia naţională, să aibă loc alegeri în structurile judeţene şi locale, pentru ca preşedintele nou ales şi structurile naţionale să fie alese de oameni nou aleşi şi în teritoriu. Există şi voci care susţin amînarea acestei convenţii pentru toamnă sau pentru anul viitor, pe considerentul că, fiind partid de guvernămînt, partidul trebuie să fie preocupat de o bună gospodărire, de o bună gestiune, de o bună administrare a ţării. Personal, cred că partidul poate să le facă pe amîndouă şi de bună calitate şi cred că alegerile trebuie să aibă loc în primăvara aceasta sau cel mai târziu în luna iunie, când estimez eu că va avea loc convenţia naţională a partidului", a declarat Oltean.

Liderul PD-L Bistriţa-Năsăud crede că Emil Boc va fi în continuare preşedinte al partidului, pentru că, în timpul mandatului său, democrat-liberalii au obţinut scoruri foarte bune în alegeri. "Funcţia de preşedinte al PD-L este deschisă, în mod cert, pentru oricare dintre membri. În opinia mea, nu cred că Elena Udrea va dori să candideze pentru funcţia de preşedinte. Eu cred că Emil Boc va fi în continuare preşedintele acestui partid pentru următorii ani şi că nu va avea contracandidat. La cum stau lucrurile în partid în acest moment, cel mai îndreptăţit să conducă partidul este Emil Boc. Sub mandatul lui Emil Boc, PD-L a cîştigat alegerile locale, parlamentare, europarlamentare şi prezidenţiale şi am ajuns la guvernare. Ce motive ar fi ca Emil Boc să fie schimbat? Din punctul meu de vedere, niciunul!  Emil e tânăr, e deştept, e premier, ce să reformezi?”, a opinat Oltean.
 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.