Patru finale cu gimnaşti români la Mondialele de gimnastică

Gimnaştii români Marian Drăgulescu, Flavius Koczi şi Robert Stănescu s-au calificat în finalele pe aparate ale Campionatelor Mondiale de gimnastică artistică de la Londra. Chinezii au dominat concursul de calificare.
 
Ana Porgras s-a calificat în patru finale la Mondialele de gimnastică !!!!
 
Românca, aflată la primul an de seniorat, a avut a doua notă în calificările de la individual compus!Ana Porgras este marea surpriză a delegaţiei României de la Campionatele Mondiale de gimnastică! Aflată la primul ei concurs   de mare anvergura  categoria senioare, românca s-a calificat cu al doilea rezultat în finala de la individual compus, care va avea loc mâine. În plus, ea va evolua în alte trei finale pe aparate. La individual compus va mai fi prezentă şi Anamaria Tămârjan.
 
Ana Porgras s-a calificat cu 57,300 în finala de la individual compus, cu a doua notă din concurs, şi în acelaşi timp în finalele de la bârnă (14,850), tot cu cea mai mare notă, la paralele (14,575), cu a 7-a notă, şi la sol (14,175), cu a 3-a notă.
 
Anamaria Tămîrjan, cea mai experimentată gimnastă a noastră, a prins doar finala la individual compus cu 54,250 puncte, a 13-a notă. Tămîrjan a prins o zi nefastă, a căzut de pe bârnă după un element acrobatic şi a ratat finala la aparatul ei de bază.
 
Anamaria nu s-a calificat nici în finalele de la paralele (13,700) şi sol (13,425), unde a fost a 21-a şi respectiv a 18-a,Gabriela Drăgoi şi Diana Chelaru au ratat calificarea în finalele pe aparate de sâmbătă şi duminică. 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.