Pe cont propriu: Relaxare totală în Piața Decebal din Bistrița- marfa manipulată cu mâinile nespălate, fără mănuși și fără mască, de încrengătura așa zișilor producători, indiferent de etnie! Alo Prefectura? Se respectă Legea în BN? Poate nu!

 Vineri, 15 mai, Bistrița, Piața Decebal, ora 17. Starea de alertă și protejarea semenilor, ca și a noastră, se face la televizor și la jurnalele radio or în presa on line! Pe site-urile eguvernamentale! se pare!?

Realitatea e alta!

De pildă realitatea din piața de legume și fructe, Decebal, din Bistrița! Aici încrengătura ”producătorilor fără produse”, generați de șpăgile de la Primăria orașului reședință a județului Bistrița-Năsăud, naște monștri de tupeu și de nesimțire! Persoane care au cu legumicultura cam ce am avem noi în comun cu zborurile spațiale, vindeau roșii, castraveți și varză, toate produse de harnici olteni, de prin județele de la Dunăre! Nu că ar fi fost prima dată sau că ar fi ultima, ci că, Doamne iartă-mă, România numai ce a ieșit din cele 60 de zile de stare de urgență și a intrat în stare de alertă! Cu retricțiile transmise pe toate mediile de informare! Ba, una dintre persoanele pline de tupeu și sigură că nu pirede ”dreptul” de a vinde ce au produs alții, deșii locul la masa din piață l-a ocupat pe baza unui certificat de producător FALSIFICAT, ne-a spus-o de la obraz:

”Ce te temi duomnă? Doar nu-i nimic adevărat cu boala asta! Ce nu știi? E așa o poveste. Eu nu îmi pun nici mască și nici mănuși că nu mă tem! Cred în Dumnezeu și n-o să iau așa ceva, că mă protejează!”

Dacă pe producătoarea ilegală, nesimțită, nespălată și fără școală, care poate, dar nu vrea să protejeze cumpărătorii, o protejează Dumnezeu, pe doctori, asistenți, profesori, savanți, ingineri, jurnaliști, microbiologi, oameni simpli, cine îi protejează de COVID, de TUPEU, de Mafia din Piața Bistriței, de nesimțiții din toate piețele și de multe altele? Cine? Întrebare retorică!

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.