Primarul Anchidim Pavelea acuză presiuni și șantaj în cazul alegerii președintelui UCGN

 Miercuri 30 aprilie, la Năsăud, a avut loc Adunarea Generală a delegaților comunelor grănicerești. Scopul întrunirii reprezentanților celor 44 de localități, foste grănicerești, a fost alegerea unui nou executiv avînd în vedere faptul că, mandatul de patru ani al conducerii în exercițiu expirase.

Potrivit mai multor delegați, asupra unor primari și nu numai s-au făcut presiuni și a fost utilizat șantajul politic, pentru ca primarul de Salva, Gheorghe Onul, membru PSD, să totalizeze un număr confortabil de voturi, astfel încît interesele Uniunii Comunelor Grănicerești să fie aservite partidului aflat la guvernare, respectiv PSD.

Despre acest aspect, ce încalcă grosolan statutul ONG - ului, care reunește obiectivele comunităților foste militarizate sub dominația austriacă, a avut curajul de a vorbi primarul de Runcu Salvei, Anchidim Pavelea.

Vom reveni cu detalii din cadrul ședinței de alegeri, atît privind funcția de președinte și alegerea consiliului director, cît și din programul celor doi candidați la președinția UCGN: jurnalista Florica Dura și primarul PSD de Salva, Gheorghe Onul.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.