Primarul de Chiochiș dă de pământ cu PNL-ul! Ăsta de BN! Scrisoare deschisă-manifest semnată Vasile Silași!

preluare face book vasile silași

Totul e bine când se termină cu bine ( All's Well That Ends Well) este o comedie de William Shakespeare, dar, din păcate, ceea ce se întâmplă acum în partidul meu nu mai e demult o comedie, poate un film de serie noir. Începem cu liberalii de la Consiliul Județean, acolo e și secretarul general, domnul senator și, pe care nu îl văd că și-ar asuma pierderea rușinoasă a postului de vicepreședinte. Prietene, care e ceacanăul: tu sau el? Unde sunt marii negociatori, ăia de s-au ales pe lista de partid? Ce mari strategi sunteți de niciun primar de-al nostru nu are habar de ce faceți voi pe la Consiliul Județean, de parcă consiliul ăsta vi l-ați luat pe PFA, dar Samuel nu știe ce e asta. Trist mă oameni buni, trist cum ”marele” PNL cu 12 consilieri județeni și 18 UAT-uri, din care municipiul Bistrița și orașele Năsăud și Sângeorz Băi, va ”hodini” încă 4 ani să asculte ironiile lui Radu Moldovan și se va uita cu jind la masa învingătorilor unde a ajuns mâna dreaptă a populistului fost deputat Ionuț Simionca, cel care striga din toți rărunchii de blaturile dintre PSD și PNL și de cât de corect e el și partidul fostului matroz de cursă lungă. No, corectule, ai văzut că există și la tine sindromul Pinochio. Cum se zice în America aia a ta: never say, never, politicianule.
Primari au fost, primari sunt încă, dar atrag atenția, sigur ca biet edil de 16 ani ai unei comune, că în fața domnului primar Turc stau un milion de greutăți și probleme de depășit, cam cât costă minunatul site al primăriei Bistrița, și care va deveni operabil cam în primăvara anului viitor. Sperăm să merite! Dar nu cum s-au împărțit banii la primarii,dupa a lui Ioan(Turc) dreptate!
Nu pot a nu remarca că domnul deputat Daniel Suciu a intrat în opoziție, un lucru care îl va face bine, dar cam toți politicienii o fac asta bine, e lucrul cel mai simplu. Am vazut cum striga si ei ca nu s-a împărțit bine! Asa este: atunci am primit 16 ,16 mii (cam cât costa o sedinta de consiliu!
PS: Îmi spune un prieten ziarist că în marele PNL se pregătește un puci și că domnul X i-ar lua locul lui Orban, domnului președinte Orban. Să fie așa, oare?

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.