Priorități în Programul de guvernare USR-PLUS: repornirea justiției, împădurirea României, internet pentru toți

preluare ziariștii.com

 Sâmbătă seară a fost aprobat Programul de Guvernare al USR-PLUS, structurat în 40 de puncte. Dacian Cioloș: „Avem maturitatea necesară să guvernăm țara eficient, cinstit și cu competență”.
Programul de Guvernare al USR-PLUS a fost aprobat de conducerile reunite ale celor două partide. Structurat în 40 de „angajamente”, documentul promite „o schimbare radicală a modului de a guverna în România”.

Dacian Cioloș, copreședinte USR-PLUS, a scris pe pagina sa de Facebook despre acest document – „planul nostru pentru o Românie fără hoție și impostură” – și dezvăluie primele 6 puncte din el. Celelalte 34 vor fi făcute public în curând, „după depunerea listelor de candidați USR-PLUS” pentru alegerile parlamentare.

Explicațiile lui Dacian Cioloș
„Împreună cu colegii din conducerea reunită a Alianței USR PLUS, am aprobat acum câteva minute programul de guvernare, planul nostru pentru o Românie fără hoție și impostură.

Sunt mândru de toți cei care au participat la elaborarea documentului, a fost un efort și un exercițiu care mi-a arătat că avem maturitatea necesară să guvernăm țara eficient, cinstit și cu competență.

Programul va fi prezentat public, în integralitate, după depunerea listelor de candidați USR-PLUS, dar vreau să vă asigur de pe acum că va aduce o schimbare radicală a modului de a guverna în România.

Avem nevoie de un stat eficient, care să acționeze curat, profesionist, în interesul cetățeanului, ca partener al mediului de afaceri și al societății civile. În anii următori, cetățenii și mediul antreprenorial au nevoie de stabilitate și predictibilitate, iar statul român are nevoie de reformă și de modernizare pentru a se scutura de tarele incompetenței, corupției, ineficienței, de moștenirea lăsată de politicieni care l-au politizat pentru a-l captura. Revoluția Bunei Guvernări pe care o propunem înseamnă, de fapt, revenirea la o guvernare a bunului-simț. Continuare aici

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.