Prostituţie...în folosul comunităţii

 Potrivit comunicatului remis presei de Jandarmeria Bistriţa, două prostituate din judeţ, trebuie să presteze 225 de ore de muncă în folosul comunităţii, deoarece nu şi-au plătit amenzile în valoare de 31.100 lei.
Numărul orelor pe care, cele două tinere sînt condamnate potrivit legii să lucreze pentru comunităţile locale din care provin, au fost stabilite de instanţa  de judecată în urma analizării acţiunilor înaintate în instanţă de către consilierul juridic al Jandarmeriei bistriţene, lt. Florian Săraru, în cazul a două persoane care au acumulat amenzi dar pe care nu le-au achitat.
Julieta M. de 24 de ani din Beclenuţ, acumulase 3.500 de lei iar Sorina K. de 20 de ani din Crainimăt, Şieu Măgheruş, a acumulat amenzi neplătite în valoare totală de 27.500 de lei, în total fiind vorba de 65 de procese verbale de constatare contravenţie. (58 de procese verbale - Sorina K. respectiv 7 procese verbale - Julieta M.)
Orele de muncă în folosul comunităţii stabilite de instanţă, totalizează 50, respectiv 175.
Conform Ordonanţei de Guvern nr. 2 din 2001, art.39, indice 1, modificată, privind regimul juridic al contravenţiilor, ţinând cont de faptul că cele în cauză nu deţin bunuri care să poată fi executate silit, instanţa a hotărât ca persoanele să efectueze orele de muncă în folosul comunităţii la primăriile de domiciliu, comuna Şieu-Măgheruş respectiv oraşul Beclean.
În majoritatea acestor cazuri persoanele citate nu se prezintă în instanţă deşi sunt citate în mod legal, scrie sursa citată.

foto: Citynews. ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.