PSD, chemat săptămâna viitoare la Conferinţa judeţeană

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, deputatul Radu Moldovan, intenţionează să convoace sîmbăta viitoare Conferinţa judeţeană extraordinară a filialei, în cadrul căreia să fie desemnaţi delegaţii la congresul extraordinar din 20 februarie, ce va hotărî viitorul lui Geoană în partid.
 
Conferinţa judeţeană a PSD va stabili cine va merge la Bucureşti, în 20 februarie, pentru a alege noul preşedinte al partidului. Radu Moldovan spune că vor fi circa 25 de social-democraţi bistriţeni care vor avea ocazia să asiste „live” la congresul extraordinar al partidului, dar, spune el, nu se ştie încă dacă aceştia vor primi un mandat clar cu cine să voteze sau se va apela la conştiinţa fiecăruia.
Nu mai este pentru nimeni un secret că liderul judeţean al PSD este un susţinător al lui Mircea Geoană, chiar dacă, a recunoscut Moldovan, au existat momente în timpul campaniei electorale cînd a fost dezamăgit de prestaţia liderului naţional. Cît priveşte contracandidaţii lui Geoană, Radu Moldovan nu crede că printre aceştia se vor afla Adrian Năstase şi Cristian Diaconescu, iar şansele lui Miron Mitrea de a-l detrona pe actualul lider sunt, potrivit deputatului bistriţean, foarte mici. Moldovan s-a arătat critic la adresa tuturor membrilor de partid care au ieşit cu declaraţii anti-Geoană în ultimele zile, cum ar fi Titus Corlăţean sau Adrian Severin, despre care consideră că nu au nici un drept să comenteze acum, cîtă vreme nu s-au implicat activ în campania pentru alegerile prezidenţiale, ci i-au lăsat pe alţii să culeagă răni şi cicatrici în lupta împotriva lui Traian Băsescu.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.