PSD face ce știe mai bine: împarte pomeni electorale!

comunicat de presă USR BN

 ”Operatorul de salubritate Supercom face campanie electorală pentru PSD! Poate nu ar fi fost nici măcar o știre dacă firma magnatului Ilie Ciuclea, fost coleg de Senat cu „baronul” de Bistrița, actualul primar Teodor Ovidiu Crețu, nu ar împărți pomeni electorale sub formă de așa-zise ajutoare pentru cei afectați de inundațiile de la Rodna… tot din banii oamenilor! Ajutoarele, folosite ca mită electorală într-o localitate dominată de patru ani de un alt baron local PSD, primarul Grapini, au fost plătite cu vârf și îndesat de către cetățeni, de zeci de ori valoarea lor, prin taxa de salubrizare”, a scris Cristina Iurișniți pe pagina sa de pe o rețea de socializare.


În opinia deputatului USR de BN acțiunea ”de a împărți ajutoare oamenilor afectați de inundații este ”o formă mascată de propagandă electorală”.

”Angajații Supercom, trimiși la finele săptămânii trecute la Rodna, nu au distribuit donațiile sub formă de produse alimentare doar celor afectați cu adevărat de inundații. Cât de afectată a fost zona de blocuri a fostei localități miniere? Cinic cadou din partea unor îmbogățiți din taxele de salubrizare impuse cu japca, în schimbul unor servicii prestate la o calitate cel puțin mediocră!. După celebra „dezinfecție” din primăvară, când primarul Grapini a luat „pe persoană fizică” lupta cu coronavirusul – încâlcând sub atenta îndrumare a fostului vicepremier Daniel Suciu normele de sănătate publică impuse de lege – iată că PSD se face din nou remarcat pe harta ipocriziei. De această dată distribuind prin interpuși așa-zise ajutoare în Rodna, „atent” păstorită de micul său baron local din ultimul ciclu electoral”.

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.