Revoluția continuă! Familia pe care România a băgat-o în mormânt!

preluare you tube.com și adevărul.ro

 

Familia pe care România a băgat-o în mormânt. Comuniştii au ucis-o pe mamă de tânără, pe tată l-au băgat la puşcărie, fiul a fost omorât de corupţi

 

 Un documentar care prezintă istoria incredibilă a unei familii de români greu încercată de regimurile care au condus România în ultimii 50 ani a fost realizat recent de jurnaliştii de la Passport Productions.

Documentarul realizat de Passport Productions prezintă o familie obişnuită de români care a trecut prin întâmplări neobişnuite, fiind marcată de tragedii greu de dus. Este vorba despre familia Chelba din Bucureşti, unde tatăl a fost închis pentru tentativă de evadare din România comunistă, mama a fost lăsată să moară pentru că n-a vrut să spună cine i-a provocat un avort, iar fiul a murit în incendiul de la Colectiv. Tatăl continuă lupta pentru libertate şi participă la manifestaţia din 21 decembrie 1989, apoi 10 august 2017. La începutul acestui an, „Tatae“, aşa cum i se spunea lui Jean Chelba, moare. Avea 68 ani. Singura supravieţuitoare este fiica, Irina, care spune povestea familiei care a plătit un greu tribut pentru România de azi. „Povestea lui ”Tatae” Jean Chelba ne poartă prin istoria recentă a României: de la Revoluţia din 1989 la 10 august 2018, de la sfidarea graniţelor închise în timpul dictaturii comuniste la tragedia din Clubul Colectiv. Istoria unei naţiuni povestită prin ochii fiicei lui Tatae, Irina Chelba.

Continuare aici

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.