Robert Sighiartău: ” Să le fie rușine...dau locuri de muncă la toate amantele și la toți favoriții lor, iar pentru copiii României nu au bani. Repet, este o bătaie de joc”

preluare psnews.ro

 

Invitat la PS News, deputatul bistrițean Robert Sighiartău (PNL) a declarat cu obidă referitor la mafia politică ce conduce în această perioadă România, că:

 Să le fie rușine! Nu o spun ca om politic, dar să le fie rușine! Cu 84 de lei nu poți să trăiești. Unui copil nu poți să îi cumperi cu doi lei pe zi nici măcar un covrig, nu mai vorbesc de hăinuțe, de manuale școlare sau de alte lucruri.

E o bătaie de joc. Pentru alte lucruri au găsit bani, au cel mai mare aparat guvernamental pe care l-a avut vreodată România, Să le fie rușine! Nu o spun ca om politic, dar să le fie rușine! Cu 84 de lei nu poți să trăiești. Unui copil nu poți să îi cumperi cu doi lei pe zi nici măcar un covrig, nu mai vorbesc de hăinuțe, de manuale școlare sau de alte lucruri.

E o bătaie de joc. Pentru alte lucruri au găsit bani, au cel mai mare aparat guvernamental pe care l-a avut vreodată România, dau locuri de muncă la toate amantele și la toți favoriții lor, iar pentru copiii României nu au bani. Repet, este o bătaie de joc”, spune deputatul liberal.

”Trebuie să vă spun că lucrez, împreună cu PNL, la un pachet de susținere a natalității și a familiilor din România. Majorarea alocațiilor este doar un mic pas spre creșterea calității vieții a familiilor din țara noastră, pentru a putea avea și aici un nivel de trai ridicat, ca în alte țări.

Citiți aici continuarea articolului de pe psnews

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.