Roxana Pașc cere publicarea procesului verbal de la ședința ADI deșeuri, în care s-a votat majorarea taxei de colectare a gunoiului

preluare facre book roxana pasc

 


După toate discuțiile care au avut loc ieri despre majorarea taxei de salubrizare ,după ce ni s a repetat de câteva ori , ca la prosti ,sa intelegem ca din moment ce s a votat în ADI deșeuri aceasta majorare ,ea se va aplica oricum,INDIFERENT de votul consilierilor locali ,eu cer SA SE FACA PUBLIC PROCESUL VERBAL AL SEDINTEI DE ADI la care s a votat acest lucru .Ca sa vedem si noi ,plebea platitoare de taxe ,cam ce puncte de vedere au avut onor primarii județului.
Sa se faca publica lista cu primarii care au participat la acea ședința si sa ni se spuna despre fiecare cum a votat,pro sau contra .
Din moment ce ADI deșeuri functioneaza pe
banii nostri,ai tuturor,din cotizațiile anuale plătite de primarii,avem dreptul să știm !
N ar strica,pe lângă asta ,sa se faca public un raport de venituri si cheltuieli pe anul 2019 ,sa vedem si noi pe ce s au dus banii nostri,adică sa ne lămurim daca in 2020 ne mai convine sa plătim cotizația aia .
Din moment ce ADI deșeuri nu are de a face cu siguranta statului,tot ce se întâmplă acolo trebuie facut public .Nu e cazul sa asteptam vreo desecretizare .
Ia sa vedem noi cum a votat fiecare primar în parte în problema măririi taxei de salubrizare ! Nu de alta ,dar sa stim cu cine avem de a face. Si sa i poata lua la intrebari pe domnii primari comunitățile locale.
Si eu zic sa nu ne oprim aici .Ca sigur Supercom ul sta linistit si asteapta sa se potolească mânia asta proletară si sa si vada de treaba în continuare.
Haideți să consultam niste juriști ,sa vedem ce se poate face sa anulam taxa .
Asa cum in unele localități s a repetat votul în consiliul local de câte ori a trebuit ca sa iasa cu "da", ce ar fi sa se repete si ședința de ADI deșeuri?Si de data asta sa fie prezentă presa si sa vedem exact cum vor vota primarii !

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.