S-au desemnat bursierii pe 2010

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud a adoptat, în şedinţa de joi, lista bursierilor de merit din rîndul studenţilor şi masteranzilor. Cele mai multe emoţii au fost la desemnarea câştigătorilor burselor din rîndul studenţilor de anul I, care şi-au depus dosar în acest sens.
 
Consilierii judeţeni au hotărît ca, pe baza punctajului obţinut, bursele de merit pentru studenţii de anul I să meargă în 2010 către Morar Marius Tudor, student anul I la Universitatea Manchester din Anglia, Facultatea de Ştiinţa Calculatoarelor, care a absolvit Colegiul naţional „Petru Rareş” din Beclean, şi către Edit Gyenge, studentă în anul I la Universitatea Bucureşti, Facultatea de Ştiinţe Politice, care în vara anului trecut a absolvit Liceul de Arte Plastice „Corneliu Baba” din Bistriţa. Cei doi vor primi lunar câte 300 lei din partea Consiliului Judeţean, suma fiind majorată cu 50 lei faţă de anul trecut.
În plus, s-a hotărît menţinerea burselor de merit pentru alţi şapte studenţi aflaţi în anii II-IV sau la master, dar şi acordarea de susţinere bănească pentru studenţii proveniţi din complexele de servicii sociale, dintre care 11 la Beclean, 11 la Năsăud şi trei la Teaca.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.