Senatorul Cătălin Voicu, internat la Spitalul Penitenciarului Jilava

preluare HotNews.ro

  Dupa ce a primit un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile

Senatorul Catalin Voicu a fost internat, marti seara, in jurul orei 23.30, la Spitalul Penitenciarului Jilava, dupa ce a fost supus unui control medical. El s-a simtit rau, iar medicul a decis ca este nevoie de spitalizare. Deocamdata, nu se cunoaste exact diagnosticul pe care il are Catalin Voicu.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Penitenciarului Jilava, Daniela Popescu, a declarat ca starea de sanatate a lui Catalin Voicu este stabila in acest moment, iar acesta se afla sub supraveghere medicala.

Mihai Dinu, avocatul lui Catalin Voicu, a declarat la Antena 3 ca, marti seara, in momentul in care au ajuns la politie, mandatul de arestare nu sosise. "Am stat in sala de asteptare pana a venit mandatul. Primul lucru a fost vizita medicala. Domnul senator Vioicu avea deja o stare medicala nu prea buna: o tensiune crescuta si mi-a zis sa sun la familie sa aduca niste medicamente", a explicat avocatul lui Voicu.

"Imi spunea ca simte tensiunea crescuta, cu pulsul foarte ridicat. Probabil, pana la momentul in care a fost vizitat de medic, starea de sanatate s-a mai inrautatit", a continuat avocatul Mihai Dinu.

Ultima oara cand senatorul a fost internat in spital, acesta suferea de anxietate depresiva si hipertensiune arteriala.

foto: Agerpress

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.