Șieu: Acțiune de intimidare pe toate fronturile? Update: Fibra optică te blochează în curte! Astăzi Roxana Pașc!

preluare facre book roxana pasc

 Iată cum lucrează PSD-ul! Prin prieteni! Acțiune de intimidare la adresa Roxanei Pașc, Șieu, 9 decembrie 2019!
Roxana Paşc -preluare face book

‼După cum se știe,românul este un om harnic. Recent am constatat că luna preferată de lucru a tuturor este decembrie .Motivele ne scapă(uneori ).
De la această regulă nu face exceptie nici RCS-RDS ul .
In aceasta dimineata,am constatat cu maximă uimire, ca la mine la poarta si pe doua laturi exterioare ale proprietății se executa niste săpături cu două utilaje ,eu nefiind înștiințată în acest sens de către nimeni .Mai mult decât atât,drumul meu de acces la proprietate era blocat de un șanț transversal,făcând imposibil accesul înspre si dinspre proprietate.
In consecinta ,am iesit afara din casa si m am deplasat la echipa de muncitori care lucra de zor,întrebându i ce se întâmplă.Acestia mi au spus că sunt de la societatea mai sus numită si executa lucrări de instalare a fibrei optice ,PENTRU REGHIN .Si ca au primit aprobarea primăriei pentru a excava pe teritoriul comunei Șieu .
Lăsăm la o parte discuția despre aprobare,ca o fi în scris,ca o fi verbală ,celor în măsura sa se pronunte.
Ce intreb eu,ca cetatean ,cum este posibil sa se execute o excavare la 20 cm distanță de gardul meu ,cand orice novice in domeniu stie ca acest lucru este interzis fara acordul proprietarului .Cum este posibil sa mi se taie total accesul dinspre si înspre proprietate,pentru o zi intreaga (în cel mai fericit caz doar atat),fără să fiu anunțată în prealabil ?Mentionez ca o altă cale de ieșire din curte nu am .Deci astăzi sunt in arest la domiciliu,datorită incompetenței RCS-RDS ului .
Un alt aspect este următorul:de la poarta mea până în drumul județean sunt cam 20-25 m,pe care exista un strat de beton,de zeci de ani .Inutil să vă mai spun că e distrus total acum .Si nu cred ca cineva il va reface ,nici RCS ul ,nici primăria.
Asa ca de maine încolo revin la setările din fabrica,cum s ar zice ,deci o sa circul prin noroi .
Stau si ma intreb,retoric,desigur,pana cand sa induram abuzurile marilor societăți comerciale care si permit sa ne calce în picioare drepturile?
Pentru ca sa nu va închipuiți că ceea ce fac ei acum la poarta mea reprezenta singura solutie tehnică. Exista o alta solutie,minim invaziva. Dar se pare ca inginerii de la firma respectiva nu sunt interesați de ea .
La toate intrebarile mele,inginerul care se ocupă de lucrare a ridicat din umeri.Unul dintre muncitori mi a spus,în treacăt,ca ei sunt din Galați si n au de unde sa stie cum merge treaba aici..Cum sa mearga ?..Merge bine,ca in toata Romania...

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.