SMURD, de 2 ani la Sîngeorz-Băi. Primăria Bistriţa, în căutarea unui partener media. Peste 100 de gimnaşti sunt aşteptaţi la Bistriţa. Firma de drumuri şi poduri a CJ va trimite în şomaj 80 la sută din angajaţi

Mesagerul: SMURD, de 2 ani la Sângeorz-Băi

S-au împlinit doi ani de când în oraşul Sângeorz-Băi funcţionează o staţie SMURD, dotată cu o ambulanţă de tip B 2 încadrată cu 8 paramedici. Potrivit mr. Vasile Trifan din cadrul ISU, de la înfiinţare aceştia au intervenit la 1.487 cazuri (în medie 2 pe zi), acordând primul ajutor calificat la 1.426 de persoane (1.212 adulţi şi 214 copii), salvând sute de vieţi. În 1.324 de cazuri a fost nevoie de ajutor medical de urgenţă, 70 au fost accidente rutiere, iar 33 au fost de asistare la domiciliu. Din păcate, în această perioadă au fost puşi pe drumuri de nişte iresponsabili în 60 de situaţii, în baza unor apeluri false.

Citynews:  Primăria Bistriţa, în căutarea unui partener media


Primaria Bistrita organizeaza o licitatie pentru selectarea unei firmecare s[ fie responsabila cu actul de comunicare. In acest sens, municipalitatea pune la bataie 21.000 de lei pentru institutia media care va publica informatii privind sedintele de consiliu local sau diverse informatii de interes public.

Pe langa aceste servicii, la solicitarea primariei, prestatorul va asigura comunicarea si publicitatea prin organizarea de evenimente, dezbateri publice, intalniri cu cetatenii. Prestatorul trebuie sa aiba capacitatea de a asigura activitatile de secretariat, multiplicare a materialelor informative si servicii de catering pentru participantii la evenimentul respectiv.

Bistriţeanul: Peste 100 de gimnaşti sunt aşteptaţi la Bistriţa

Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv va gazdui in perioada 10-13 noiembrie campionatul national individual pentru juniori, gimnastica artistica masculin.
La Bistrita sunt asteptati sa soseasca peste 100 de gimnasti proveniti de la cluburi si asociatii sportive din Arad, Buzau, Brasov, Bucuresti, Lugoj, Sibiu, Resita, Timisoara, Sfantu Gheorghe si Bistrita.

BistriţaOnline: Firma de drumuri şi poduri a CJ va trimite în şomaj 80 la sută din angajaţi

 

Firma SC Lucrări Drumuri şi Poduri SA, al cărei acţionar unic este Consiliul Judeţean (CJ) Bistriţa-Năsăud, va trimite în şomaj 80 la sută din cei 160 de angajaţi, deoarece nu are ce să le dea de lucru în timpul iernii, scrie BistriţaOnline, citînd Mediafax.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.