Soluţia unui milionar român pentru depăşirea crizei economice: „Tăiaţi pensii speciale, daţi pauză de trei luni clericilor bisericii, reduceţi salariile nesimţite”

preluare comisarul.ro

 Soluţia unui milionar român pentru depăşirea crizei economice: „Tăiaţi pensii speciale, daţi pauză de trei luni clericilor bisericii, reduceţi salariile nesimţite“.

Milionarul bănăţean Romeo Dunca, cel care a înfiinţat una dintre cele mai mari firme de transport din România, lansează un avertisment dur pentru perioada care urmează.

Dunca spune că pentru prima dată în istoria firmei sale şoferii s-au întors în ţară cu camioanele pline de marfă, deoarece marile depozite din străinătate s-au închis. Dunca e de părere că nu conştientizăm ceea ce ne aşteaptă şi crede că nu suntem pregătiţi pentru criza majoră care va veni.

Postarea integrală a omului de afaceri:

Azi au inceput sa se intoarca camioanele care au plecat incarcate pt export .Depozitele au fost inchise in strainatate iar clientii nostri au platit repatrierea marfurilor. Asa ceva nu tin minte sa mai fi avut ! Ce veselie e inca peste tot ! Toata atentia e focusata pe acest virus blestemat. Lumea face glume,se posteaza plictisiți de carantină .

Dar atentie la ce va urma....Țineți de firmele bune de lucru cu prețul vieții... Aveti grija de cei sănătoși și apți de muncă și de plată de taxe. Eliminati orice cheltuiala nechibzuita si aveti grija de tot ce are pret.

Guvernanții actuali sunt lipsiți de osînză la buget pt ca criminali economici dinainte ,adica pe românește PSD ALDE UDMR au praduit tot ce trebuia să fie rezerva națională pt situații care azi ne încearcă. Nu arătați cu degetul cite miliarde injecteaza in economie alte țări conduse si in trecut de oameni cu scaun la cap. Ei au de unde noi nu ! Amintiti-va ca inainte de virus luna de luna statul român se imprumuta ca sa sustina povara bugetara compusa in parte de hotii si profitorii cu pensii si salarii nesimtite . Dar azi cînd cheltuim mai mult ? Si noi ,privatii care platim luna de luna de 25 de ani in cazul meu , un timp nu vom mai contribui deloc?? Daca de mâine bugetarii de folos ar renunța benevol la 50% din salariu si ar cere ore suplimentare in plus iar toti care se alimenteaza din buget necuvenit fie ca trag chiulul fie ca iau prea mult pt munca lor ar renunta la venituri ar fi o sansa să ramanem in picioare.

Adica sa scapam de virus si sa nu murim economic...Nu strigati la cei care guvernează azi pt ca ei trebuie să reziste pe cîmpul de luptă cu mâinile goale . Aveti grija că o iau razna daca tot aruncati cu pietre in ei.. Iar voi cei care azi sunteti la putere TAIATI ABSOLUT TOT !!Aveti grija ca de ochii din cap de poliție ,armata, doctori , de cei care raspund pe bune pe la ghișeele ori institutiile statului si de privatii care produc si in rest fără milă . Pensionarii de drept cu pensia lor normala pe merit chiar daca in multe cazuri e nefiresc de mica se vor descurca pt că ei consumă puțin.

Tăiați pensii speciale , dați o pauză financiara de 3 luni clericilor bisericii ,reduceti salariile nesimtite pt ca altfel ne ducem pe râpă...Faceti-o fără frică pt ca oricum veti fi injurati in scurt timp. Macar sa vi se dea dreptate mai tirziu ca lui Boc de la Cluj. Pt ca oricum cei care sunt principalii vinovați de dezastrul recent se pregătesc să intre din nou în scenă cu soluții salvatoare pe hîrtie.

Cu toate că zâmbind inca isi amintesc cum au ras totul din cămară ! Ferească cel de sus să vină iarăși PSD sau Pro România sau altii din cei ce au fost si nu au facut nimic nici cînd era cu ce....Si încă ceva. Dati o ordonanță ca in caz de contaminare si necesitate paturile dotate cu aparat de ventilare mecanica să fie ocupate prioritar in functie de nr lor de medicii si asistentele contaminati in timp ce asigura asistenta in spitalele vizate in primul rînd. Chiar dacă pt asta va fi necesar să coborati din pat un alt bolnav. Fie el chiar si intors recent din străinătate care nu a respectat regimul de carantină la intrarea în țară ori a mintit referitor la tara de unde se întoarce. S-ar putea să se ajungă la aceasta necesitate...

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.